Esikoinen 10 v.

lauantai 10. tammikuuta 2015

Oma mittaamattoman rakas esikoinen, aamujeni valo, iltojeni ilo täytti tänään 10 vuotta. Juhlapäivän aloitimme juhlan vaatimalla arvokkuudella, lauloimme kuopuksen kanssa pojalle, lahjoimme hänet ja söimme hyvällä ruokahalulla uunituoreita croisantteja ja hilloa. Illalla lätkäpelin jälkeen syömään esikoisen valitsemaan ruokapaikkaan eli paikalliseen pizzeriaan ;) 

Ilon kautta,
Elisa 

5 kommenttia :

 1. Onnea 10-vuotiaalle! Oma esikoiseni täytti 10v marraskuussa. Jotenkin ihan hurjaa, että 10 vuotta hujahti noin nopeasti.

  VastaaPoista
 2. Hän onkin sitten syntynyt siskoni kanssa samana päivänä :)

  Paljon onnea isolle (vaikka kuitenkin vielä niin pienelle) pojalle! ♥

  VastaaPoista
 3. Hei teille ja Onnea :) Mun esikoinen täyttää toukokuussa 18v, täysi-ikäinen sitten...niin, aika menee niin nopeasti...ihmeellistä.. Viettäkää hauska synttäripäivä :) Tampereelta terkut <3

  VastaaPoista
 4. Onnea sekä päivänsankarille että sen ihanalle äidille ♥ Pienet miehet ovat niin valloitavia ja on etuoikeus, että saadaan olla poikien äitejä :)

  VastaaPoista
 5. Kepponen: Kiitos! Mäkään en ymmärrä mihin se 10 vuotta hujahti?? Miten aika menee näin nopeasti? Ehkä se on nämä ruuhkavuodet ;)?

  Terhi: Hieno päivä tämä 10.1. :)

  Kiitos kultainen!!

  Hanna: Kiitos muru! Aattele, sun baby on 18 v. Voin vain kuvitella, että säkin mietit samaa kuin mä, että mihin se aika hurahti?

  Nautitaan näistä kupeittemme hedelmistä, on ne ihania ja ihmeellisiä!

  Puss ja iso halaus Tampereelle!

  Tuula: Kiitos kaunis! KYllä me ollaan onnekkaita ja etuoikeutettuja koska saadaan olla näitten äitinä. Ja niinhän me olemmekin!

  Valoittavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top