Ombord på båten

tiistai 27. tammikuuta 2015

Tuli tehtyä ihan huikea irtiotto arjen keskellä ja irtiottolokaatio OLI niinkin yllättävä paikka kuin Ruotsin laiva. Tiedän, että ainakin omassa tuttavapiirissäni risteilyillä on hiukan negatiivinen (jopa rahvaanomainen) kaiku, kukaan ei enää halua mennä laivoille, ne ovat passe, ja on huomattavasti coolimpaa esim lentää Tukholmaan kuin käyttää/tuhlata aikaa laivalla oloon. Ja se jonotusrumba terminaaleissahan on suoraan helvetistä. Hah sanon, minä. Laivalla olossa ON paljon positiivisia puolia:

a.    laivalla ollaan ja pysytään
b.    laivalla voi omistautua läheiselle ilman keskeytyksiä
c.    laivan läheisyydessä on meri ja saaristo
d.    laivalla saa hyvää ruokaa    

Saimme jotenkin ihmeen kautta (Club One pisteillä) Siljan luksushytin, jonka jälkeen mikään hytti koskaan ei tunnu miltään. Tilaa oli, oli ihana iso sänky ja baarikaappi, jossa piccolo kuoharit nököttivät ja kutsuivat meitä seireenien lailla avamaan itseään heti laivalle saapuessa. Stockan herkusta ostamiemme herkkujen kanssa söimme illallisen vaakatasossa, siemaillimme kylmää kuohuvaa ja puitiin ihmissuhteita/parannettiin maailmaa jne. Sitten kevyttä shoppailua, hajuvesien nuuuhkimista ja lisää herkkuja, jonka jälkeen takaisin hyttiin, höpöttämään, kuulumisia vaihtamaan ja Kingiä katsomaan. Ihan parasta!

Kingin jälkeen olikin luontevaa nousta vaakatasosta pystyasentoon, laulaa antaumuksella karaokea, hoitaa kans.väl suhteita ja tanssahdella tanssilattialla sensuellisti! Hyttiin pääsimme klo 1, aika hyvin sanoisinko! Tukholmasta lisää kun saan kuvia ladattua!


Mitä iloisinta tiistaita! Täällä armoton väsymys reissun jäljiltä, mutta MIELI ON virkeä- se on tärkeintä se!

2 kommenttia :

  1. Oi te onnekkaat kauniit luksusleidit. Oli varmaan ihanaa. Olisinpa minäkin ollut puimassa elämää ja ihmissuhteita viisaista viisaiden kanssa.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top