Tyylibongailua Tukholmassa

torstai 29. tammikuuta 2015

Pinkille Pinkkiä!! Melkein ostin mutta hinnat olivat suolaisia....Tuulalle tämä 


Ruottalaiset tyyliniekat
Mitä suloisin saksofonisti laivalla!! Sweet as a candy!


Tällainen mulle HETI
Sunnuntaiaamu valkeni dagen efter tunnelmissa, mutta veto veks- oloa helpotti herkullinen Erikois Aamiainen. Mikäs siinä oli istuessa ja merimaisemia katsellessa valmiin aamiaisen äärellä ihan parhaassa seurassa....Luksusta- ehdottomasti!

Tukholmassa olikin heti käsillä kopiointikissojen hekumalliset hetket. Yksi ehdottomasti suurimmista iloistani on seurata ulkomaillla ihmisten katutyylejä, siinä on jotain hurjan kiehtovaa! Mikä heti pisti silmään (taas kerran) on, se ruotsalaiset ovat todellakin homogeenista kansaa, se on jokin kumma kansallispiirre, Tukholmassa massasta erottuminen ei kerta kaikkiaan ole hyve! Sen lisäksi se vaan on niin, että ruotsalaiset pukeutuvat suomalaisia hiukan siistimmin (edelleen!) ja pitävät itsestään muutenkin hyvää huolta. Se, miltä näyttää on heille hyvin tärkeää.
  
Miten ruotsittaret sitten tällä hetkellä pukeutuvat? In oli näköjään edelleen mustat pillifarkut, musta parkatakki tai untuvatakki, tupsupipo (mustaa mielellään), ja korkeakorkoiset nilkkurit tai Niken tai New Balancen lenkkarit. Tekoturkistakkeja näkyi myös, erityisesti lyhyitä mustia sellaisia. Niin cool! Myös valkoisia poolokauluksisa villapuseroita, isoja villakangastakkeja, huopahattuja ja korollisia nilkkureita näkyi...

Tukholmassa pyörimme keskustan liepeillä, lounastimme, kahvittelimme ja menimme sinne minne nenä osoitti- täysin fiilisten mukaan. Mm. COS ja & Other Stories:in loppualet tsekattiin ja tein huippulöydön: hauskan tiikerimekon 20 eurolla! Sitä löytämisen iloa! Tuula löysi ihanat mustat nahkanilkkurit ja minä – ruotsalaisten jalan jäljissä- Niken Air Max lenkkarit, mustat nekin.

Palasimme ajoissa laivalle ja otimme sikeät torkut. Kyllä teki hyvää!

Toinen ilta oli pyhitetty Tax Free ostoksille ja mikäs sinä oli ostoksia tehdessä: kun kaikki kosmetiikka oli tax free hinnoista -30%. Nuuhkimme hajuvesia antaumuksella ja ostimme molemmat UUDET ihanat hajuvedet. Myös uutta OPIN:n kynsilakkaa, Lumene eyeliner ja Body Shopin tuotteita löytyi allekirjoittaneelle.

Loppuilta meni karaokebaarissa laulaen, herkutellessa, yökerhon showta katsoen, eläkeläisten kanssa antaumuksella joraten ja nukkumaan klo 1.

HURJAN hauska reissu- mutta kyllä on alkuviikko mennyt täysin (fyysisesti) väsähtäneissä tunnelmissa ja olen ottanut työpäivän jälkeen päikkäreitä.     

Vaikka kroppa on ollut väsähtänyt, mieli on iloinen, virkistynyt ja kiitollinen. Meillä oli niin hyviä keskusteluita ja hauskoja hetkiä Rakkaan Tuulan kanssa, jotta nyt jaksaa taas perusarkea enemmän kuin hyvin! Kiitos Tuula vielä kerran hauskasta seurasta! 

2 kommenttia :

  1. Ei sentäs ihan yhtä aikaa oltu kun meidän reissusta tulee pari viikkoa. :) Kiva reissu teillä ollut!

    VastaaPoista
  2. Katja: Olispa ollut hauska yhteensattuma jos olisimme tönineet toisiamme samaan aikaan tax freemyymälässä ;)!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top