Väsyviikon kiintopiste

lauantai 31. tammikuuta 2015

Ihanaa kun viikonloppu koitti! Hemmottelimme eilen poikien kanssa itseämme meksikolaisella ruualla ja pikku hiljaa aloin leppoistua ja löytää relamman minän. Viikonloppuna ajattelin muutenkin olla laiska ja ottaa asiat sellaisina kuin ne tulevat vastaan.

Ajattelin myös olla kiitollinen kaikesta hyvästä, mitä elämässäni on (sitä on paljon!)  ja ehkä jopa onnellinen.

Oletteko muuten huomanneet, että tyytyväisyys on hassu juttu? Joinakin päivinä se tulee luonnostaan, suorastaan valtaa mielemme. Toisina päivinä taas täytyy hakeutua hyvän kahvikupin, viinilasin, leffan tai läheisen seuraan/läheisyyteen tai ostaa uudet alusvaatteet tai itkeä kivun läpi.

Tänään tyytyväisyys on käynyt tähän saakka helposti. Olemme syöneet poikien kanssa herkkuaamiaisen ja samalla kun kirjoitan tätä postausta juon toista kuppia kahvia sohvalla isojen tyynyjen seassa. Tänään aion myös ulkoilla ja halata illalla Pinkkiä ja erästä rakasta ystävää. Life IS good kun silmät on kunnolla auki....

Ps. Haluan vielä kiittää teitä kommenteista "Matkalle yksin?"- postaukseen, vihdoin sain vastattua kommentteihinne! Olen otettu siitä, että niin moni näki vaivaa ja kirjoitti minulle kannustavasti! Olen päättänyt hitaaasti mutta varmasti purjehtia kohti pelkojani. Olette ihania, mutta senhän te (toivottavasti) jo tiedättekin!

Keväiset kynnet, iloisempi mieli


 

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top