Weekly Report

maanantai 19. tammikuuta 2015

Viime viikolla
 • palasin viime maanantain postaukseni fiiliksissä perusasioiden äärelle eli valkoiseen paitapuseroon & kulutuspestyihin farkkuihin, pinkkiin huulipunaan ja tunsin itseni miljoonaksi dollariksi 
 • ylitin alkuviikon v-tuksen ja kaurismäkeläisen apaattisen fiiliksen notkeasti ystävien avustuksella  
 • ostin itselleni keltaisia tulppaaneja
 • luin tämän Daily Mailin jutun naisesta, jonka ulkomuoto muuttui kuukaudessa, kun hän joi suositusten mukaan vettä kuukauden ajan. Päätin ryhdistäytyä minäkin! 
 • iloitsin kuopuksen uudesta harrastuksesta, sählystä
 • kiukustuin työpaikalla
 • tein huikean alelöydön, josta lisää myöhemmin
 • luin hyvän mutta surullisen tositapahtumiin perustuvan kirjan "Et kai vain pelkää", jota voin lämpimästi suositella. Somalialaisen sprintteri Samia Yusuf Omarin elämäntarina muistuttaa nopeasti ja karusti elämän realiteeteista ja siitä, että meillä joilta löytyy aikaa blogien lueskeluun, tummien silmänalusten stressaamiseen, tai kevätmuodin seuraamiseen, on asiat aika hemmetin hyvin
 • kokkasin ja leivoin paljon
 • ulkoilin 6/7 päivästä ja kävin punttisalilla 1 kerran - suunta edelleen oikea!
 • podin tukkakriisiä
 • jouduin oudon puhelinterrorin kohteeksi. Eräs "Jari" toivotteli minulle ensin hyvää iltavuoroa jonka jälkeen "joku" pyysi minua laittamaan heppansa kuntoon....jepjep
Mitä parhainta uutta viikkoa! Siitä tulee loistava, eiks je?!


Trenssi back in business
Ps Miksei nauttisi elämästä heti? Miten usein onnen tuhoaakaan tyhjänpäiväinen valmistautuminen.
-Jane Austin

4 kommenttia :

 1. Nämä sun viikkolistaukset on kyllä niin parhaita! Inspiroivia, elämäntäyteisiä, hauskoja, viisaita, aitoja! Ja olet kyllä kuvissa niin hyvännäköinen, sulta saan kyllä inspiraatiota myös omaan pukeutumiseen. Luin muuten myös tuon Daily Mailin artikkelin pari viikkoa sitten ja vakaasti päätin juoda päivässä 3 l vettä. Mutta mihinkähän sekin päätös on tässä arjen humussa unohtunut... Nyt ryhtiliike siihen!

  VastaaPoista
 2. Heh, tuota hepan laittoviestiä :D

  Minusta tuolla naisella on toisessa kuvassa meikkiä ja toisessa - ihan selvästi :D Mutta aion silti ryhdistäytyä veden juonnissa taas. Aamuisin tulee juotua aika paljonkin. Tulen töihin vähän jälkeen seitsemän ja työkaverit menevät syömään usein vasta klo 12. Yritän sinnitellä siihen saakka vähän nälissäni juomalla jatkuvasti vettä.

  Hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
 3. No jopas sulle on tullut merkillisiä viestejä, mutta onneksi viikkoon on mahtunut paljon hyviä asioita. Lasten harrastukset ovat aina iloisia asioita. Meilläkin kokeiltiin aikoinaan vaikka mitä, mutta aina ne sitten jäivät muutaman ajan kestettyään. Meillä ollaan selkeästi liian laiskoja:)

  VastaaPoista
 4. Riikka: Voi että, kiitos energiaa värähtelevästä kommentistasi!Painan sanasi syömmeeni ja kaivan ne sieltä seuraavaksi, kun mietin, mitä helkkaria mä itse asiassa kuvittelen puuhailevani.

  Ryhtiliikettä viikkoosi!

  Kepponen: Mäkin mietin tota, että kuinka suuri osuus meikillä tai valaistuksella oli ton naisen muutokseen? Toisaalta pointti on hyvä, MUN ainakin pitäisi juoda enemmän vettä ja vähemmän kahvia.

  Mulla on sama juttu, et tuun usein heti klo 7 jälkeen töihin, lounasta melkein aina tosin jo 11. En kesäisi klo 12 saakka ;)

  Valloittavaa viikkoa!

  Sari: Hyviä asioita löytyy aina kun tarkemmin katsoo, senhän me tiedämme :)

  Kuopus on ollut kranttu harrastusten kanssa, joten kiva kun nyt nappasi!
  Sitä niin iloitsee lasten ilosta!
  Kaunista tiistaita sinne, missä tahansa oletkin!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top