Ihanaa Ystävänpäivää kaikille!

lauantai 14. helmikuuta 2015


Tänään olen kiitollinen kaikista ystävistä, sukulaisista, siskosta, kavereista ja työkavereista - jokaisella teillä on tärkeä rooli elämässäni. Muutamakin on kuunnellut holtintonta tyrskintääni puhelimessa kun olen ollut todella allapäin, yksi on saanut minussa esiin uusia piirteitä: eräs esim. jäyhän suomalaisnaisen tanssimaan selvinpäin tanssilattialla koska on kentien maailman paras ja nopealiikkeisin diskotanssija, toinen rohkaisee minua kun tunnen itseni maanmatoseksi ja itsetunto on kateissa, eräs hassuttelee kanssani Kallessa tekeytymällä kanssani italialaiseksi turistiksi, yksi on antelias kuin joulupukki, eräällä taas on ilahduttamisen armolahja. Joskus mietin, että toivottavasti annan itse ystävilleni yhtä paljon kuin heiltä saan.

Kiitos siis ystäville tähtihetkistä ja arjesta, ihanaa kun teidän käyntiä varten ei tarvitse imuroida. Ystävyys on tärkeä + ihana asia, juhlitaan sitä tänään, nauretaan niin kuin olisimme karusellin kyydissa naama loistaen, vaikkei toisiamme ehkä nähdäkään. Puss!

****
Kaksi ihmistä, jotka pitävät toisiaan pystyssä kuin lentävät tukipilarit. Kaksi ihmistä, jotka luottavat toisiinsa ja huolehtivat toisistaan ja puolustavat toisiaan ulkomaailmaa vastaan.

- Erica Jong -
4 kommenttia :

  1. Sä oot Super!

    (ja sulla on hirrrveen ihanan värinen matto)

    VastaaPoista
  2. Kiitos teille kaikille! Te olette olleet ihanaa vertaistukea ja tsemppausta blogivuosieni aikana. Olis ihan mahtavaa nähdä joskus ihan livenä!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top