"Naisen paikka on kodinhoitohuoneessa"

torstai 19. helmikuuta 2015

Hirveän hauska juttu oli tällä viikolla iltalehdessä tuosta pontevasta ja maanmainiosta Tuurin valtiaasta Vesa Keskisestä. Lööppinä oli:

Vesa Keskinen: "Naisen paikka on kodinhoitohuoneessa"


Ensin tuli mieleen, että koko juttu on joko sairasta pilaa, provosointia tai tarkkaan harkittua oman ohjelman markkinointia, mutta ehkäpä mies tosiaan ajattelee niin? Oli niin tai näin, mua lähinnä naurattaa kyseinen Juntti Einari.  

Sitten kävin miettimään, että eikö se Jane ole ollut suhteen aikana jatkuvasti karkuteillä? 
Eihän siitä ollut kovinkaan kauaa, kun Vesa Keskinen lähetti monen eri median välityksellä ilmoille kiihkeän hätähuutonsa: "maailman suurin etsintäkuulutus, Jane on kateissa"! Palasiko Jane koskaan Suomeen? Ehkä nainen on edelleen karkuteillä, enkä minä ihmettele miksi.  

Ko näytön valossa Jane EI viihtynyt kodinhoitohuoneessa (kuka järkevä nainen nyt siellä viihtyy?), ei, vaikka Keskinen lupasi tallentaa tilille miljoona euroa, ja täten voimmekin nokkelasti päätellä, ettei naisen paikka sittenkään ole kodinhoitohuoneessa. 

Ughh. Olen puhunut.


6 kommenttia :

 1. Luin myös sen jutun. Tosin, koska lukemani juttu perustui Vesan itsensä kirjoittamiin sähköpostiviesteihin, en saanut siitä juurikaan tolkkua. Liekö vika hoksottimissani vai Vesan ilmaisussa, hmmm...
  Joo, kukapa haluaisi kuluttaa elämänsä siihen, että odottelee ruokapatojen äärellä miestä kotiin. Tsiisus!! (Tai siis kaikella kunnioituksella, jos joku niin haluaa, ihan aidosti.)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Tuula: Mulla oli samoja haasteita ymmärtää Vesan viestejä, mutta nokkelana ja terävänä naisena jotain sentään vaikeaselkoisesta lähes salakielellä kirjoitetuista viesteistä ymmärsin tai ainakin luulin ymmärtäväni, tosin en ehkä halunnut kaikkea ymmärtää kun viestien (sovinismin) taso oli mitä oli.

  Vika ei tietenkään ole meissä - sussa tai mussa. Me olemme menneisyydessä ratkoneet paljon vaikeaselkoisempia ja kimurantimpia miesten (sähköposti)viestejä, suurella menestyksellä.

  Täytyy sanoa, että en ottaisi edes miljoonaa euroa jos Vesan kanssa pitäisi kodinhoitohuoneessa elää....
  Poor Jane!

  VastaaPoista
 4. Vesa pitää ottaa Uunokategoriaan. Ihminen osaa tai sitten ei. Eihän sitä tiedä, jos vaikka poika muuttuisi!

  VastaaPoista
 5. Runosuoni: Pahoin pelkään, ettei Vesa muutu, mutta eihän sitä koskaan tiedä, kaikki on mahdollista!

  Se Vesan uusi sarja sai mut tuntemaan pelkkää myötähäpeää...

  VastaaPoista
 6. Ihan unohdin katsoa! Näin pienen mainospätkän viikolla ja Vesa mömisi niin epäselvästi, etten saanut selkoa ollenkaan.

  Tuo Vesa on kyllä niin omanlaisensa hupaisa heppu, etten oikein osaa ärsyyntyä sen olemuksesta en näin ollen edes tunne myötähäpeää. Kai se Janekin nyt joillakin aivoilla on varustettu, ei tollasta touhua kai voi ihan Vesan piikkiin laittaa :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top