Return of muotikoordinaattori Elisa

torstai 26. helmikuuta 2015

Ta-daa, täällä ollaan taas! Talviunilta herännyt muotikoordinaattorinne Elisa is back in town ja antaa teille parhaat vinkit kevään pukeutumiseen!

Ensimmäinen käsky on se, että heittäkää hyvät naiset kaikki mustat ja harmaat rytkyt kellarin perukoille ja valitkaa päällenne jotain raikasta tai hempeän kesäistä. Nyt on aika elää ja hiplotella, eikä seisoa seinäruusuna oman elämänsä latotansseissa.

Toinen käsky on oikeastaan kuuma tipsi. Lontoon muotiviikkoja 2015 kiinteästi seuranneena, voin kuin voinkin paljastaa teille sisäpiirin tietoa: 70-luku on palaamassa takaisin! Leveä lahkeiset housut (joita minulla on koko kaappi täynnä :P )  sekä oudot hiustyylit ovat siis - ihan pian - kuuminta hottia! Mummin vaatearkkua siis kaivelemaan ja kivoja retrokesämekkoja jo nyt päälle, niin voit hehkutella muodin etukäteisaallon harjalla.

Tulevana kevään must of the must:

1. number uno ostos ovat valkoiset tennarit, tässä tapauksessa ne ovat Adidaksen Stan Smithit.
https://www.zalando.fi/adidas-originals-miss-stan-matalavartiset-tennarit-white-green-ad111s054-a11.html


2. kiva jakkumainen puuvillatakki. Tämä Lindexin Holly Whyte-jakku on aivan top of the toppest. Sitä voi käyttää myös kesäiltoina kun lämpötilat laskevat alle 15 asteen.

http://www.lindex.com/fi/naiset/holly-whyte/7215795/Takki/?styleId=63837705

3. farkkuhame. Tämä Other Storiesin hame on IIHANA. Jos tällä hameella ei ilahduteta kavereita ja työnantajaa sekä ylipäänsä ihmisiä joka puolella maailmaa, ei sitten millään!
http://www.stories.com/

4. Girlfriend farkut- näissä yhdistyy funktionaalinen yksinkertaisuus ja trendikäs retro. Ko farkut voi tehdä myös itse repimällä vanhat farkut hurjan kivoille reijille. Näin säästät pitkän pennin!

http://www.hm.com/fi/product/71759?article=71759-B

5. 70- luvun kukkaismekot (a la Burberry syksy 2015). Tällaisia kukkaismekkoja kannattaa kaivella sukulaisten vinteiltä tai kirppiskasoista!
http://www.fashionisers.com/fashion-news/burberry-prorsum-fall-winter-2014-2015-collection/


6. Hippu Kylbergin Asenne isolla A.lla!  Kun olet upean näköinen, niin silloin pitää olla myös cool, ja koko ajan tiedostaa se mitä sä oot. Silloin ei tartte olla ystävällinen kellekkään, eikä oikeastaan kannatakkaan, miks ees pitäis? Muista, että sun ei tartte katsella ketään, nyt on muiden vuoro katsella sua!

Että näin, olkaa hyvät taas kerran! Tiedän, että tästä oli hyötyä! 

4 kommenttia :

 1. :D!
  oli hyötyä!

  Tukka on jo valmiiksi outo, sille ei tarvitse tehdä enää mitään, ja operaatio täydellisen farkkuhameen metsästys on käynnissä.
  Ei siis hätäpäivää...

  ps. missä on ihana Pinkki? Onko koko nainen edes tallella enää?

  VastaaPoista
 2. marikat polut: :D

  Hienoa, että tukkasi on outo. You got it! Ehdottomasti! Oudot tukat ovat nyt erityisen cool ja olen vahvasti sitä mieltä, että emaailma olisi ankea paikka ilman epämääräisen väristä juuriakasvuani.

  Ihana ihana Pinkki on ilmeisesti vielä talviunilla...pyysin häntä kyllä heräämään ;)  VastaaPoista
 3. Hei rakkaat. Ihanaa kun kaipaattte mua. Marika, yritän palata :D

  VastaaPoista
 4. P: Hei rakas, kiva kun heräsit ;)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top