Weekly Report

maanantai 2. helmikuuta 2015

Viime viikolla
- kärsin laivaristeilyn jälkeisestä väsymystilasta
- leikin pirteää ja prosessoin väsymystä Netflixin avulla katsomalla mahtavan Hinterlandin
- leikin kokkia ja kokkasin/leivoin joka päivä! Pojat saivat nauttia letuista, sämpylöistä ja suklaakakusta. Vitsi muuten vastaleivotut sämpylät ovat hyviä, olin melkein jo unohtanut sen!
- kokeilin Hanna Sumarin uudesta keittokirjasta muutamaa reseptiä- niistä lisää myöhemmin
- ihmettelin miksi kukaan haluaa lähettää toiselle kuvia "miehuudestaan" - ehkä se on joillekin ylpeyden aihe? Ja muutenkin.... tämä ei ole ensimmäinen kerta...Onko tosiaan niin, että tällaisten kuvien lähettely ventovieraille, on uusi normaali? Apua, alan tuntea itseni NIIN vanhaksi ja niuhoksi…
- ostin kilon veriappelsiineja Eeva Kolun postauksesta inspiroituneena - niin hyviä
- katsoimme poikien kanssa Tähtiin kirjoitettu virhe-leffan. Se oli yhtä hyvä kuin kirjansa ja pojatkin tykkäsivät
- menetin hermot varmaan 5 krt poikien riitoihin
- ajattelin, kuinka ihanaa on, että jotkut pojille jankkaamani opit ovat menneet perille. Esikoinen oli poissaoleva jostain asiasta, mutta ei ensin suostunut kertomaan mikä mieltä painoi. Kuulin kuopuksen sanovan hänelle monta kertaa, että "pitää x puhua, puhuminen auttaa aina." Loppujen lopuksi esikoinen avasi suunsa, kestustelimme asiasta ja solmu avautui. Kasvattajan tähtihetki!
- sunnuntaina kuopuksen ollessa harrastuksissaan, haimme esikoisen kanssa kaupasta herkkuja ja katsoimme vierekkäin sängyssä leffan. Niin kivaa!2 kommenttia :

 1. Selvästi hyvä viikko, vaikka risteilyväsy painoi.

  Minä tarvitsisin kanssa jonkun kasvattajan riemuvoiton tänne koeverstaalle. Aika usein tuntuu siltä, että tuhatkaan toistoa ei riitä.

  Olen hiukan äimistynyt, että joku lähettelee sinulle kuvia miehuudestaan. Yrittikö tehdä vaikutusta? :D

  VastaaPoista
 2. Kepponen: Olen varma, että riemuvoittoja tulee ;) Kuten tiedämme ne usein tulevat juuri silloin kuin vähiten odottaa.

  Mitä muuten tulee poikien siisteystasoon ja tavaroiden paikalleen laittamiseen musta tuntuu ettei 10 000 toista riitä...Ja ne tiskit...PÖH!

  Tuo miehuus-juttu liittyy äskettäin avaamaani deittiprofiilini. Paljon "siellä" on ihan normaaleja tapauksia, mutta paljon on miehuuden esittelijöitä jotka lähinnä oksettavat. Olen TÄYSIN väärä tyyppi niitä vastaanottamaan...

  Iloa viikkoon!!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top