Weekly Report

maanantai 16. helmikuuta 2015


Uusi zarajakku tositoimissa. Jakku on mielestäni NIIN ihana.
Kiva myös valkoisten farkkujen kanssa :)Because I'm worth it
Viikon positiiviset

- tein kotona hyvää arkiruokaa ja vaikka olen yrittänyt laajentaa repertuaariani, en ole ilmeisesti ollut siinä tarpeeksi tarmokas. Spagetti bolognese ja kalapuikkoja&perunamuusi tarjoiltiin keittiössämme  yllättäen taasen kerran. Se ei kuitenkaan tuntunut poikia haittaavan, pojat kehuivat kuorossa all time favorite herkkuamme; spagetti bolognesea ja hyvä äiti pisteitä ropisi! Jos jokin juttu on hyväksi haivattu, mitä sitä muuttamaan?
- kävin maanantaina body pumpissa hyvässä seurassa ja vartaloni huusi hoosiannaa tai ennemminkin"mitä helvettiä?" Tästä on kuitenkin hyvä lähteä eteenpäin loistokuntoa kohti
- lähetin viestejä ystävänpäivänä ja sain paljon ihania viestejä takaisin
- kävin lääkärillä ja sain antibiootit
- nautin auringonvalosta. Liian ihanaa!
- haaveilin kesästä 
- luin Lena Dunhamin kirjan "Sellainen tyttö", jonka sain vihdoin ja viimein kirjaston (äärimmäisen hitaalta) jonotuslistalta. Alku oli mulle jotenkin hankala, mutta loppua kohti ehdottomasti parani. Mikä kirjassa oli poikkeuksellista oli Dunhamin raikas yltiörehellisyys. Enpä muista lukeneeni "elämäkerta"-tyyppistä kirjaa, jossa kirjailija jakaa seksikokemuksensa (hyvässä ja pahassa), kertoo epävarmuuksistaan, terapiastaan, pieleen menneistä miessuhteistaan, sukupuolitaudistaan jne ja kaiken lisäksi erittäin hauskasti!  Dunham on nokkela ja yllättävän hyvä kirjoittaja ja kaiken lisäksi sukupolvensa äänitorvi, tämä kirja sen todistaa. Ja maailmassa, jossa kauhistellaan kuuluisuuksien reisien paksuutta ja pukuvalintoja, Dunham on erittäin piristävä tuulahdus. Suositteluni!
- meillä oli loistava suunnitelma nahdä ystävän kanssa maanmainion ystävänpäiväillallisen merkeissä...
- vietin ystävänpäivää Makuunileffan ja irtokarkkien kera kotona. Meni se niinkin!

Viikon ei niin positiiviset
- olo oli loppuviikkoa kohti vetämätön ja syykin selvisi lekurin pakeilla, poskiontelontulehdushan se siellä! Se po-tulehduksen hedari on vaan niin helvetillinen
- jouduin perumaan ystäväpäiväsuunnitelmat viiltävän päänsäryn vuoksi ja kyllä otti pattiin
- harmittelin saamaani flunssan jälkitautia, mutta päätin että täytyy kai vaan vieläkin enemmän yrittää saada itseäni parempaan kuntoon. Arjen aktiivisuus paremmaksi, enemmän aerobista treeniä ja ihan oikeasti joku tavoite tähän hommaan. Suunta on - taas kerran - YLÖSPÄIN!

Polkaistaan rakastava, (melko) terve ja elämänmyöteinen viikko käyntiin nyt. Superia maanantaita teille kaikille!

4 kommenttia :

 1. Harmi homma tuota sairastelua. Tänä vuonna pöpöt tuntuvat olevan todella sitkeitä. Toivottavasti kierre katkeaa nyt!

  Minustakin tuo jakku on kaunis!

  Entäs nuo Pandan suklaat. Olivatko hyviä?

  VastaaPoista
 2. Kepponen: Tänä vuonna tosiaan pöpöt ovat olleet erittäin sitkeitä. Meillä on töissä porukka flunssan takia 1-2viikon saikuilla. Tauti on vaan niin vahvaa plaatua.

  Kiitos jakku on ihana ja hinta erityisen ihana 29 eur ;)

  Noi uudet Pandan suklaat ovat liian hyviä ja vaihtelu pandarasioisssa erittäin tervetullutta!

  Katja: Kiitos kultainen!

  VastaaPoista
 3. Mä en juurikaan jaksa vaatteita katsella "sillä silmällä". Siis kuvia tai muotia. Mutta tää jakku kyllä varasti munkin huomion. Ihana!!
  OLi siinä taas listassa paljon Elämää, niin Jee:tä, kuin Plää:täkin. Eteenpäin, kohti kevättä, suklaan ja keltaisen voimin! Puss!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top