Weekly Report

maanantai 23. helmikuuta 2015

Hyvä viikko siinä mielessä, että sain toisen antibioottikuurin maanantaina jonka jälkeen olo alkoi pikku hiljaa helpottua. Vaikka kyseessä oli varsinainen hevoskuuri, jotka siis tappoi kaikki pöpöt ja sen lisäksi varmasti täksi vuodeksi vastustuskykyni, lopputulos ratkaisi eli paraneminen.

Lainasin kirjastosta pari hyvää kirjaa, mm. Joel Dickerin Totuus Harry Quabertin tapauksesta. Kirjaa luettu n 140 sivua ja se vaikuttaa erittäin lupaavalta, ihanaa kun lukubuumi on avautunut ja ruutulippu heilahtanut.

Töissä sain kehuja uudesta keltaisesta neuleestani. Olin NIIN iloinen kivoista sanoista ja hymyni ulottui korviin asti! Hyvät sanat muuten pistettiin kiertoon, niin kuin pitääkin!

Muutaman kerran tänä vuonna olen tuntenut itseni erityisen energiseksi. Toinen kerta tapahtui lauantaiaamuna, jolloin raahauduin tihkusateeseen lenkille. Ilma oli tosi tuulinen, mutta lenkki raikas ja mä nautin - lenkin raskaudesta huolimatta- niin! Kuuntelin hyvää musiikkia mm: Love me like you Do - biisia ja hetkellisesti tuntui, että koko elämä on vain yhtä teemamusaa ja mä olen miljoonan dollarin nainen. Hyvä lenkki, parempi mieli!

Lauantaina saimme viikon odotetuimman yökylävieraan kylään. Siskon tyttö 3 v on ehdottomasti valoisin koskaan tuntemani ihmislapsi, tosin vahvatahtoinen sellainen. Ilta meni kivasti ilman ongelmia Tähkäpäätä katsoessa, piirtäessä, herkutellessa ja kynsilakkaa valitessa. Illalla hän nukahti kuin saunalyhty kainalooni...snif!  Aamulla hän pomppasi ylös sängystä, ja huudahteli: ”Elisa herää, nyt on aamu, leikitään”. Pojatkin nauttivat ja pitivät tyttöä kuin kukkaa kämmenellään ja mikä hienointa viettivät koko yökyläilyn ajan tytön kanssa, kaverit jäivät siis toiseksi. Niin ja minäkin nautin – sain tähti- ja tyttöpölyä imettyä koko olemukseeni....

Summa summarum: mikä viikossa parasta, olen vihdoin pitkän tahmaisen kauden jälkeen löytänyt takaisin itseni luokse. Näen taas itseni peilistä kauniina ja epätäydellisenä, ja se tuntuu ihan mahtavalta. Kuin olisin tavannut sieltä kauan kateissa olleen ystävän. Tai kuin olisi tullut pitkältä reissulta kotiin ja laittanut kotiavaimet lipaston päälle. Teen taas asioita omalla tavallani, itseäni kunnioittaen, koska pomo käskee. Pomo olen minä itse. Ja koska olen oman elämäni pomo, kannattaa ohjat pitää omissa käsissä.    

Tein maailman parasta kasviswokkia

Muru!!

Eläinkaupassa ihmettelmässä eläimiä

Minkä jätskin valitsisi?
Mahtavaa muuten, että Julianne Moore sai Oscarin, niin noh erittäin oscarmaisesta roolistaan, jossa hän näytteli Alzheimer tautista kielitieteilijää!! Julianne on ihana nainen ja hieno näyttelijä!

Puss ja ihanaa viikoa kaikille!

7 kommenttia :

 1. Oi, kuulostaa niin onnelliselta ja positiiviselta! :)

  Liikutuin tästä: "Tai kuin olisi tullut pitkältä reissulta kotiin ja laittanut kotiavaimet lipaston päälle." Mäkin haluan...

  Ihanaa viikkoa sulle, Elisa! ♥

  VastaaPoista
 2. Olen energiseksi tunteminen on niin ihanaa. Voi, kuinka kaipaankaan sitä tunnetta. En meinaa päästä tästä kestoflunssasta eroon lainkaan.

  Hyvää viikkoa! Ihanasti aurinko paistelee.

  VastaaPoista
 3. Loistoasenne ja paljon hyviä juttuja! Todellakin kannattaa olla oman elämänsä pomo, eikä antaa minkään/kenenkään muun päättää suuntaa tai päämäärää :)
  Puss! Olet loistotapaus ♥

  VastaaPoista
 4. Terhi: :). Vihdoin on saatu ote valoisasta ja ns. asenteesta...niin ja omanarvontunnosta, mikä on edellytys sille että elämä maistuu hyvälle.

  Sinulle mitä parhainta uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Onni ei ole kuohuva koski, vaan pisara. Ja miksi iihmisen pitää pistää ankaruus- ja vaatimusvaihde päälle? Maasta se muurahainenkin ponnistaa.

  VastaaPoista
 6. Kepponen: Energisyys on ihanaa mutta valitettavasti mulle kovin harvinaista. Tääkin aamu, pöh, sanotaanko että sänky NIIN houkutteli jatkamaan unia. Ja kun töihin pääsi oli pakko juoda 2 kuppia kahvia koska 1 kuppi ei jeesannut.

  Ihanaa viikkoa, tällä viikolla alkaa kuulemma kevät!! Jippii!

  Tuula: Pomoilu on tärkeää, ainakin oman elämänsä suhteen...

  Sanoo tuuliviiri

  Puss, olet ihana!

  VastaaPoista
 7. Runosuoni: Sinä itse viisaus, kiitos sanoistasi kultainen!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top