Enää ei kai pitäisi hämmästyä mistään

torstai 12. maaliskuuta 2015

Tässä teille palanen suomalaista tosi tv-sarjaa:
Simo kaahaa treffien aluksi urheiluautolla ylinopeutta ja Janita kiljuu vieressä. Kiire on, sillä romanttinen piknik rannalla odottaa.
Janita ei mitä ilmeisimmin ole niin sanottu luontoihminen, sillä rannalla pötköttävät simpukat saavat hänet suunniltaan:
– Siis hyi v*ttu ne on simpukkoja! Mä luulin, et se on soraa! huudahtaa Janita rantaviivan tuntumassa.
Neitokaisen mielestä Simo ymmärtää häntä ja hänen järjenjuoksuaan hyvin. Iltapäivä meneekin mukavasti äidinkielen tehtävien parissa.
– Osaatsä aakkoset takaperin? Janita haastaa Simon aakkosleikkiin, joka on hyvinkin haastavaa puuhaa:
– Mä unohdin koko v*tun veen! nainen kikattaa.
Tämä kiva journalistiikan helmi löytyi täältä.
No words.

Mutta hei tää kevät on kiva (no aamun skrabailut eivät olleet kivoja.)
Ballerinakausi korkattu - jee!

9 kommenttia :

 1. No words tosiaan. Tai no: apua!

  Luin juuri tuon edellisen kirjoituksesi koskien Ensitreffit alttarilla-ohjelmaa. Olen niin samaa mieltä kaikesta! Kuten aikaisemminkin totesimme, meidän olis pitänyt olla valitsemassa pareja (ehkä seuraavalla kaudella???). Oli todellakin jo alussa ilmiselvää, että Pia ja Jussi olivat epäsopiva pari. En tiedä tarkkaan, miten se olikin niin hyvin nähtävissä. Sen vain jotenkin tunsi. Mielipiteeni Jussista muuttui ohjelman edetessä paljon positiivisemmaksi ja aloin nähdä hänessä ihan sympaattisen miehen, mutta edelleen pidin häntä epäsopivana Pialle. Harmi sinänsä. Aikamoista räpiköimistä oli Ollin ja Miiankin suhde, ja jossain vaiheessa povasin heillekin eroa. Heidän suhteessaan Miia vaikutti paljon kypsemmältä, mutta ehkä Ollin syvällinen puoli ei vain tullut niin selvästi esille. Ihania olivat kuitenkin molemmat. Kolmannen parin Viola ja Esa: ihanaa, ihanaa, ihanaa! ♥ Mitä heistä muuta voi sanoa...? Mut joo, yllättävän hieno ohjelma kaiken kaikkiaan.

  Aurinkoista, lämmintä ja iloista viikon jatkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Mehän voitais ehdottaa itseämme asiantuntijoiksi 2. kaudelle. Olen varma, että keittiöpsykologin taidoilla/briljantilla älyllä valitsisimme kaikille osallistujille 100% matchin.

  Mä olin melkein yllättänyt (mutta hirmuisen iloinen) Miian ja Ollin yhdessä pysymisestä. Suorastaan jännitin Miian puolesta....ja jotenkin samaistuinkin häneen...Sanojasi lainaten, aikamoista räpiköintiä tuo oli ja Miia tosiaan tuntui paljon kypsemmältä ja musta he olivat muutenkin aika erilaisia. Mutta rakkaus on ihmeellistä ja ihanaa! Viola ja Esa olivat kyllä match made in heaven....

  Valoisaa ja aurinkoista vilo, kultainen!

  VastaaPoista
 3. On ollut kyllä hyvin keväinen viikko. Itselläni on vielä pikkukenkäkausi avaamatta ja huominen Tallinnaan lähtö mietityttää, että mitä sinne pitää jalkaan laittaa. Jos aamulla on pakkasta ei ole kiva lähteä pikkukengissä palelemaan. Mutta se on huomisen murhe!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. No todellakin! Me oltais ihan täydellisiä siihen hommaan ja nimenomaan noiden mainitsemiesi seikkojen ansiosta :D

  Niin, kyllä mäkin jotenkin samaistuin Miiaan. Lähinnä tuli mieleen nuorena tavatut sitoutumiskammoiset ja kaikin puolin vaikeaselkoiset miehenraakileet. Välillä kyllä ketutti ihan suunnattomasti Ollin venkoilu, mutta täytyy muistaa, että tilanne ei tietenkään ollut mikään normaali/helppo kenellekään. Mut siis joo, myös mä toivon onnellista tulevaisuutta Miialle ja Ollille, samoin kuin muillekin ohjelmaan osallistuneille! Ja sulle ja mulle myös! :)

  t. KP-kollegasi

  VastaaPoista
 5. Hehheh, näin ne näkemykset eroaa.
  Mun mielestä taas Olli oli heidän suhteessaan se kypsempi osapuoli. Hän osasi kohdata ja käsitellä sekä itsessään heränneitä että Miiassa heränneitä tunteita rauhallisesti ja rationaalisesti, ja osoitti todellista kykyä empatiaan. Miia oli välillä aika paljonkin pelkojensa vanki eikä kyennyt ymmärtämään kumppaninsa erilaista tapaa suhtautua asioihin.

  Nuumi

  VastaaPoista
 6. Sari: Ihana tää kevät, kuin olisi herännyt pitkiltä talviunilta! Ihan huikeaa!

  Ihan huikean iloista Tallinnan reissua teille, kannat kattoon tai ainakin mukulakiville. Nauttikaa!

  Terhi: Kovin väkevästi siihen Miian tilanteeseen eläytyi....jotenkin hassua! Varmasti samaistuminen johtui omista kokemuksista, omista pieleen menneistä miessuhteista tai omista pettymyksista.

  Anonyymi: Musta taas se Olli oli jotenkin NIIN hidas mölli (vaikka suloinen sellainen). Jos ei edes yhteisen matkan jälkeen tiedä ONKO naisesta kiinnostunut niin kyllä mullakin olis menny hermot :) Toisaalta itse olen melko nopeatempoinen liikkeissäni, ehkä en vaan ymmärrä moista verkkaisuutta...

  Ihanaa kun meillä on erilaisia mielipiteitä...

  VastaaPoista
 7. Moikka!

  Olen samaa mieltä anonyymi-nuumin kanssa, sillä Miialla oli omat haavat käsittelemättä, että se ei toisinaan pystynyt näkemään Ollissa kuin omat pelkonsa. Näin taisi kommentoida Kiianmaakin. Että viimeistää tuossa vaiheessa olisi pitänyt käydä käsiksi niihin omiin traumoihin.

  Ihmiset menee eri tahtiin ja sehän se ristiriitoja aiheuttaakin, mietin vain, että olisiko Miian vauhdissa aika paljon hänen epävarmuuttaan, jonka kanssa pitäisi oppia elämään niin ettei syytä toista omista päänsisäisistä solmuistaan. Haastavaa se tietty on.

  maisa

  VastaaPoista
 8. Oikeesti! Siis et saa näyttää ballerina kuvia! Täällä lunta tolkuttomasti :)

  VastaaPoista
 9. Maisa: Ehkä Miia tosiaan oli alussa turhan hermostunut ja kontrolloiva. Elämää ja rakkautta ei voi kontrolloida - pitää vaan heittäytyä ja uskaltaa olla epävarmuudessa.

  Katja: Sorry - ja koita kestää ;)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top