Maailman ihanin kesämuoti 2015

tiistai 10. maaliskuuta 2015

Kuvat http://about.lindex.com/fi/christy-liya-ja-toni-malleina-lindexin-upeissa-kampanjakuvissa/...on Lindexiltä. Ainakin jos otetaan huomioon lompakon rajoitukset. Mutta syitä löytyy enemmänkin.

Lindexin kesäkampanjan teemana on aito kauneus, joka syntyy hyvistä teoista ja näkyy myös ulkoisena kauneutena. Malleina nähdään kolme upeaa naista, jotka tekevät myös muotimaailman ulkopuolella todella arvokasta hyväntekeväisyystyötä. Siksi he ovat huippuroolimalleja.

Sen lisäksi, että Christy, Liya ja Toni ovat menestyviä malleja, ovat he myös sitoutuneita yhteiskunnalliseen työhön järjestöissä, jotka keskittyvät lähinnä tukemaan äitiyttä ja lapsia. Nämä järjestöt ovat Every Mother Counts, Liya Kebede Foundation ja Plan International-Because I am a Girl. Lindex tukee näiden huippumallien sitoutuneisuutta, myymällä erityistä #SuperRoleModel-t-paitaa, jonka tuotto lahjoitetaan edellä mainituille järjestöille.

Lindexin kesämallisto muistuttaa raitoineen, graafisine linjoineen keveydestä minussa. Värit ovat raikkaita ja selkeitä, ja melkein jo näen itseni leijailemassa eteerisesti väljissä housuissa tai tupsukoristeisessa tunikassa kukkakedolla. Ehkä päässäni soi tuolloin Pariisin Kevään Kesäyö. Elämä tuntuu hyvältä, keveältä ja hetkellisesti valmiilta.

Olen syvästi ihastunut! Tulkoon tästä ihanien vaatteiden ja hyvää tekevien asioiden kesä!
Lähde: www.lindex.fi

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top