Mikä täydellinen päivä!

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Olipa kerrassaan mainio päivä eilen, enempää ei olisi voinut päivältä toivoa. Vietin sen parhaassa A-luokan seurassa esikoisen kanssa. Kun lapsia on kaksi ja arki hässäkää, liian harvoin sitä viettää oman lapsen kanssa kaksinkeskistä aikaa.

Joka tapauksessa eilen, minä + esikoinen kiireettä, vain me kaksi yhdessä. Oli aikaa jutella ja syödä esikoisen valitsemassa paikassa (kiinalaisessa). Sitten kasa karkkia ja höyheniä Tigeristä (sunnuntain virpomisia varten) ja katsomaan loistavat arvostelut saanutta Cinderella – Tuhkimon tarina -elokuvaa. Elokuva oli sanalla sanoen: LUMOAVA (niin lumoava, että lopussa silmät kostuivat). Sekä vilpitön, sydämellinen ja aidosti hauska (erityisesti Helena Bonham Carter). Puvut ja lavastus olivat upeita. Näyttelijätyö briljanttia. Tällaisia tarinoita halua lapsilleni välittää, ehdottomasti!

Olen vahvasti sitä mieltä, että maailmassa on liian vähän elokuvia, joista kävelee ulos hihkuen ja hetkellisesti kuulee taustalla soivan oman teemalaulun. Uskokaa tai älkää, me tulimme ulos elokuvateatterista kuvitteellisissa tanssiaiskengissä ja valehtelematta käsikädessä. Ja se loiste esikoisen silmissä, se oli kauneinta mitä olen koskaan nähnyt. Annoimme kouluarvosanan elokuvalle, minä 10 ja esikoinen 9½.

Niin ja olen 100% varma, että aikuisetkin tarvitsevat satuja ja onnellisia loppuja ihan yhtä paljon kuin lapset.  Ehkä me tarvitsemme niitä jopa enemmän kuin lapset, kuka tietää? Joka tapauksessa tämän elokuvan jälkeen uskon taas (hetken) että maailma on taianomainen paikka, jossa kaikki on mahdollista. Olipa kerran on juuri nyt.

Ps. Tuhkimossa oli myös -onneksi- realismia ja luonnetta! Hän ei ollut mikään passiivinen prinssin odottelija tai avuton reppana, vaan avarasydäminen eläintensuojelija, joka antaa lopuksi anteeksi pahalle äitipuolelle. Niin ja tytön motto oli "Ole rohkea ja lempeä", voiko olla parempaa?http://www.buzzfeed.com/jarettwieselman/cinderella-2015-trailer#.shy4YDpV1Mikä töydellinen päivä4 kommenttia :

 1. AJATELLA, MITEN PALJON ON OLEMASSA TÄYDELLISIÄ PÄIVIÄ JA SILTI KAIKKI ERILAISIA!
  HYVÄT ERITYISHETKET OMIEN IPANOIDEN KANSSA ON KULTAA <3

  VastaaPoista
 2. Helmi: Samaa mieltä. Niin paljon elämässä on erilaisia päiviä ja silti omalla tavallaan täydellisiä.

  Omat lapset ovat rakkainta, ihaninta maailmassa =kultaa.

  Lumoavuutta päivään!!

  VastaaPoista
 3. Nyt juuri tuli sellainen tunne, että pitää päästä katsomaan tuo leffa lasten kanssa :)

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Kepponen: Voin suositella elokuvaa lämpimästi. Hyvänmielen elokuva jossa saa nauraa ...esim koska Tuhkimo kirjaimellisesti kiittää kanoja munista ja suurimman osan ajasta seurustelee jyrsijöiden kanssa.

  Teki hyvää myös pojalle joka elää vahvasti salaisten agenttien yms maailmassa....lemmen nälkäisestä äidistä puhumattakaan....

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top