OUTFIT OF THE DAY

tiistai 17. maaliskuuta 2015

Ihanaa, sairaslomapäivä tänään! Luen tässä juuri Dostojevskin rikosta ja rangastusta tässä superrennossa pyjaman ja villasukkien muodostamassa asukokonaisuudessa. 

Sairastelusta johtuen asukokonaisuuteni on tänään hyvin rento ja maanläheinen. Päällä keväisen pastellinen 100% puuvillainen h&m pyjama, erittäin mukava päällä. Oli muuten rakkautta ensisilmäyksellä!! Jalkojani lämmittävät ja sääriäni hyväilevät villaiset iloisen väriset villasukat, itse tekemät muuten. 

Toivon, että kuva inspiroi teitä muita muodinystäviä. :)

Kävin myös tänään postilaatikolla hakemassa postit ja tähyilin samalla eteerisesti taivaanrantaa (kuvamateriaalia seuraa myöhemmin). 

Myöhemmin loppuviikosta ajattelin tehdä viikkosiivouksen, käydä salilla x 3, kuvata ruoka-annoksia, neuloa sukkia, treenata lasten fudisharkoissa, käydä lenkillä, leipoa vadillisen nisuja. Leppoisa loppuviikko siis tiedossa!

Puss puss.


4 kommenttia :

 1. Olet mainio :) Ja supermuodikkaat villasukat. Mullakin oli aamulla jalassa hyvin samantyyppiset, joten olemme kumpikin muodin kuumalla aallonharjalla.
  Puss ja paranemista!!

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista, vaikka kyllä tuolla sairaslomalla on puolensa. Saa olla leppoisissa vaatteissa ja hyvän kirjan parissa.
  Yritin eilen kommentoida, mutta koneeni ei toiminut. Piti kysyä, että saitko sinäkin nokkosrokon tuosta potulehduksesta. Mä sain viimeksi. Kesti viikon kropassa ja toisen viikon päässä. Inhottava!

  VastaaPoista
 3. Et kai ala lisää paineita itselles hankkia. Ole vain laiska ja toipilas. Etkä SUORITA.

  VastaaPoista
 4. Tuula: Kiitos, mustakin sukat ja asu oli todella kivat, sairaanakin on tärkeää katsoa mitä päälleen laittaa ;). Aallon harjalla kellutaaan, ehdottomasti, aina!

  Puss!

  Sari: Kiitos! Kyllä lepo tekee hyvääkin, samaa mieltä.

  KYllä mäkin sain jonkun ihottumatyyppisen lääkkeistä. Ensin kroppa ja nyt ihottumaa myös kasvoissa. Ihan tosi mahtavaaa....not.

  No mitä sitä ei tekisi terveyden eteen ;)?? Mutta joo ei ole yhtään kivaa.

  Runosuoni: Mulla on hyvä huumorintaju ;)


  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top