Plääh!

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Mulla oli täydellinen plääni viikonlopulle. Meidän piti nähdä Pinkin kanssa, suunnitelmissa oli tanssia, laulua, kuoharia ja hulluttelua. Hysteeristä naurua ja tanssimista Kallen pöydillä tms.

Kuinkas kävikään? Alkuviikosta lähtien potemani päänsärky äityi niin pahaksi, että eilen pakottauduin  lekurin pakeille.  Posket kuvattiin röntgenissä ja mikäs siellä taas luurasi? No poskiontelon tulehdus, tuttu hyvä frendini helmikuulta! Kyseessä on se sama vanha tauti tai sitten ihan uusi. Hiphei!

Needless to say, viikonlopun suunnitelmat menivät täysin uusiksi ja NIIN harmittaa pirskahtelevien suunnitelmien peruuntuminen. Tiedossa lepoa, dvdn katselua ja kirjoja – kumpa näkisin niiden hyvät puolet!

Iloa viikonloppuunne, ilman sairauksia :)
Kun olimme terveitä ja vieläkin hullumpia 

6 kommenttia :

 1. Voi ei :( Paranemista ja hyvää mieltä - kaikesta huolimatta! Po-tulehdus on mälsä ja kurja, mutta ota lepäämisestä kaikki irti. ♥

  VastaaPoista
 2. Harmillinen takaisku :( Ei muuta kuin pikaista paranemista ja uuden pirskahteluajan löytymistä. Yritä nauttia lepäilystä.

  VastaaPoista
 3. Voi kökkö!
  Onneksi skumppa ei (kai) lopu maailmasta, joten sitä riittää uuteen kertaan, sitten kun saat itsesi kuntoon!
  Lepäilyä ja lääkettä nyt vaan!

  VastaaPoista
 4. Kurja juttu! Uusia pöydillä tanssimisaikoja teille toivoen + paranemisia!

  E

  VastaaPoista
 5. Toi on niin tota! :( Kun odotat jotakin tulevaa tapahtumaa kuumeisesti, jotakin odottamatonta tapahtuu ja elämä osoittaa sulle, ettet sä kuule loppujen lopuksi ole ollenkaan se, joka päättää istutko nautiskelemassa kuoharia hyvässä seurassa vai makaatko sängyn pohjalla tauti seuranasi. Ei ollenkaan pitkä ja vaikeaselkoinen lause... huh. No, ehkä pointtini selvisi. Ja toimii tämä toisinkinpäin: joskus elämällä on myös iloisia yllätyksiä! :)

  PIKAISTA PARANEMISTA!!! Toivon todella, että uusi aika tanssille ja muulle ilonpidolle löytyy mahdollisimman pian! Voi hyvin ♥♥♥

  VastaaPoista
 6. Tuula: Kiitos muru, ei auta itku markkinoilla, tälllä on nyt joku tarkoitus.

  Iloa viikonloppuun!

  Kepponen: Kiitos! Ehkä jo ensi vilo..?

  Helmi: Toivotaan ettei lopu, ei kai se lopu?? Ajattele os loppuu :)...kauhea ajatus...

  Valoa!

  E: Kiitos!

  Terhi: Elämä on just tätä, tällä oli nyt varmasti joku tarkoitus...
  Aatteles jos tänään vaikka oli kaupungin urpoimmat miehet liikenteessä ;)

  Iloa ja kaikkea ihanaa sinne!!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top