Sinustako Temptation Island- viettelijä?

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Oletko miettinyt rohkeaa tyylin muutosta ensi kesälle?
Halutko jotain uutta hiuksiin ja kasvoihin?

Miltä sinä näyttäisit oman elämäsi Temptation Island -viettelijänä?

Tsekkaa tutorial täältä ja yllätä koko maailma iloisesti :)!

Näin luot Temptation Island -meikin:
1. Levitä kasvoille itseruskettavaa (jos siis olet rohkea ja haluat pysyvämmän lopputuloksen) tai hanki päivettynyt pinta levittämällä kasvoille tavallista tummempaa meikkivoidetta. Puuteroi iho.
2. Sudi reilulla kädellä kasvoille aurinkopuuteria. Älä arastele, nyt määrä korvaa laadun. Pyöräytä aurinkopuuteria erityisesti poskiluun alle, otsalle ja nenänvarteen.
3. Silmät ja kulmat meikataan tummiksi. Levitä ensin koko luomelle vaaleaa luomiväriä. Valitse keskiruskea luomivärisävy ja levitä sitä suurpiirteisesti silmän ulkonurkasta sisänurkkaa kohti ja luomivakoon. Levitä tummanruskeaa tai mustaa luomiväriä banaanimaisena varjostuksena luomivakoon. Häivytä pehmeällä meikkisiveltimellä ylöspäin kohti kulmakarvoja. Levitä tummaa väriä kapealla meikkisiveltimellä alaripsien tyveen.
4. Rajaa silmät käyttämällä mustaa, nestemäistä rajausväriä. Tee rajauksesta paksu ja nosta se silmän ulkonurkasta siipimäisesti ylöspäin saadaksesi katseesta kissamaisen. Kurrrnau.
5. Muotoile kulmakarvat joko kulmakynällä tai kulmavärillä. Mitä tummemmat, sitä parempi.
6. Lisää reilusti poskipunaa poskiluulle ja kirkkaan pinkkiä huulipunaa huulille.
7. Lisää hiuksiin irtolisäkkeitä tai -pidennyksiä ja muotoile niihin loivia kiharoita muotoiluraudalla. Kokoa hiukset pinnien avulla toiselle puolelle päätä. Lisää korvan taakse näyttävä trooppinen kukka. (Tekokukka käy oikein hyvin.)

Ps. Tässäpä mulle hommaa koti-illaksi.....

5 kommenttia :

 1. Mä olen niin pudonnut kärryiltä näissä meikkijutuissa. Pitäisi päästä johonkin treenaamaan tuollaista silmämeikkiä :) Siinä olisi töissä äijillä ihmettelemistä, kerrankin huomaisivat, että nyt on jotain uutta :D

  VastaaPoista
 2. Kepponen: Tolla tyylillä olisi ihan 100% varmasti tyrmäävä vaikutus ;)

  Erityisesti noi hiuslisäkkeet+kukka ovat kauhean kivat.

  VastaaPoista
 3. :D Voihan viettelijät, sanon mä. Ja vähän vielä päälle: uskomaton koko formaatti.

  VastaaPoista
 4. 8. Älä unohda myöskään irtoripsiä: tässäkin määrä ja pituus korvaa laadun ja luonnollisuuden. Kuorruta niin monella ripsivärikerroksella kuin suinkin mahdollista. Valitse extratuuheuttava ja -pidentävä ripsiväri. Älä välitä, vaikka et näkisi kunnolla räpsyttimiesi takaa. Mitäpä nainen ei tekisi kauneutensa eteen!
  9. Sipaise vielä kasvoillesi varmuuden vuoksi yksi kerros aurinkopuuteria, jotta hehkusi pääsee kunnolla esiin.

  Olet valmis! :)

  Tunnin kuluttua aloita uudelleen kohdasta 1.

  VastaaPoista
 5. Katja: Joo on, kovin uskomaton. Ja uskomtaon on ihan understatement.

  Terhi: Sähän taidatkin olla ihan protason TI viettelijätär ;)...ehkä tulen sinne sun luokse oppiin ensi lauantaita varten...

  More is MORE.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top