Weekly Report

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Viikko alkoi mainiosti keväinen kukkamekko päällä, voiko selkeämpää kevään merkkiä enää olla?
No ehkä converse-kauden korkkaaminen, joka tapahtui loppuviikosta :)

Viikko oli ilahduttuvan sosiaalinen. Tapasin kaksi ystävää, joiden kanssa olimme etsineet sopivaa tapaamisajankohtaa joulukuusta lähtien. Jippii vihdoin kaikki kolme saman pöydän ympärillä, se tuntui niin hyvältä. Näiden ystävien kanssa voi ajatella ääneen, näiden ihmisten kanssa voi avata suunsa (josta hyppii välillä sammakoita) eikä koskaan tarvitse pelätä nolaavansa itsensä. Vaihdoimme kuulumisia ja pääsimme taas kerran pintaa syvemmälle ja ystävyyttä oli 100 kiloa ilmassa :). Sydämestäni toivon, että toukokuinen Tallinnan reissu onnistuisi....

Näin hyvässä seurassa The  Imitation Gamen. Hieno elokuva, hienoa dialogia ja erityisen hieno näyttelijäsuoritus Benedict Cumberbatchiltä.

Lisäksi näin toisen ystävän Tampereelta.  Söimme uunituoretta pullaa ja joimme kahvia niin että vatsa napsui! Iloista!

Ihmettelin myös tilannetta itä-naapurimme puolella. Putin sotii Ukrainassa ja väittää pokkana että ei hän siellä sodi vaan Nato. Putin murhauttaa itseään vastustaneen oppositioaktivistin ja väittää pokkana että kyseessä on hänen hallintonsa vastainen provokaatio. Mafiatyyliin kuuluu tietenkin, että murhaaja Putin esittää itse leskelle syvimmät surunvalittelut. Kauanko toi meiniki Venäjällä voi jatkua? Voiko se jatkua? Luulisi, että jossain kohta räjähtää...ainakin kuvainnollisesti.

Otin myös pienen pieniä ensiaskeleita nettideittailun suhteen. Onhan tuo niin mielenkiintoinen maailma, josta pysyisin mielelläni kaukana jos en olisi sinkku. Hmm olen saanut niin outoja ja pervoja ehdotuksia, että hetkittäin uskoni miehiin on ollut täysin kateissa...ja sitten kuitenkin vahvasti ajattelen että netissä on paljon tavallisia, rehtejä, hyviä ihmisiä, jotka etsivät minun laillani aitoa rakkautta. Niin ja tämä pätee ihan joka paikkaan, oli se sitten koulu, työpaikka Match.com tai paikallinen  baari. Internetissä on sekalaisia ihmisiä, ihan niin kuin joka puolella. Olen myös ajatellut että jos ihminen todella panostaa aikaansa ja  kirjoittaa sinulle mielenkiintoisesti, nokkelasti versus mies joka houkuttee naisia baarissa "hei seksy, saanko tarjota sulle drinkin" -ehdotuksilla, n. 90 prosenttia todennäköisemmin ensin mainittu lukee sulle runoja, noutaa sinut lentokentältä, ja on mukava äidillesi. Voin toki olla väärässäkin.  


Urheilun puolesta viikko oli erittäin positiivinen. Kävin jopa kahdella juoksulenkillä ja mikä parasta; mulla ei ollut koko ajan veren maku suussa :). Ihanaa oli myös se, että sain jonkin tason koukutuksen endorfiineihin. Se lenkin jälkeinen olo on vaan niin huikea.
Ihana kimppu ystävältä ilahdutti ihan kauheasti!

Valoa viikkoon, murut!

4 kommenttia :

 1. Sulla on taas kerran ollut mukava viikko. Ystävien tapaaminen on ihan parasta. Ja aivan upea jakku sulla tuossa alemmassa kuvassa. Tsemppiä nettideittailuun, vaikka kehotan kyllä varovaisuuteen. Kirjoittaa voi vaikka millainen tyyppi kuinka upeasti tahansa. Työssäni olen joutunut näkemään myös vähemmän onnistuneita löytöjä. Tosin niitä vähemmän onnistuneita löytöjä on myös muualta suhteen aloittaneissa. No, menipäs taas sekavaksi....
  Mukavaa viikkoa ja alkanutta maaliskuuta!

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja! :)

  Ja tosiaan... mäkin luulen, että netissä on - varsinkin nykyisin - ihan yhtä tervejärkistä porukkaa kuin esim. baarissa. Molempiin mahtuu niin helmet kuin mätämunatkin. Vaikka itse saatan vielä vähän vierastaa ajatusta nettideittailusta, olen toisaalta viehättynyt ajatuksesta, että voi istua meikittä ja vanhoissa virttyneissä kalsareissa omalla kotisohvalla ja samalla tutustua (mahdollisesti) ihaniin miehiin ;)

  Mahtavaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
 3. Nyt alkoi houkuttelemaan tuo Imitation Gamekin. Jo aikaisemmin leffalistalleni pääsi Kaiken teoria.

  Viikkoraporttisi kuulostaa hyvältä ystäviä, liikuntaa ja kevätvaatteita :)

  Tsemppiä deittirintamalle. Olen kyllä kuullut kaikkien hurjien juttujen lisäksi myös vakavaan ja hyvään suhteeseen johtaneista löydöistä.

  VastaaPoista
 4. Valoa ja voimaa tähänkin viikkoon!!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top