Hyvin mä vedän, vaikkei aina siltä tunnu

perjantai 24. huhtikuuta 2015

Kiitos mussukat eilisistä kommenteista. Ne ilahduttivat ihan älyttömästi :)

Eilinen oli kyllä koko viikon kestäneen väsyn kliimaksi, epätoivo suorastaan ryöpsähti sisälleni. Illalla purskahdin itkuun pelkästä väsymyksestä. Kuuntelin musiikkia, annoin kyynelten valua, itkin, itkin ja itkin. Onneksi pojat olivat ulkona, jotten joutunut selittelemään heille kyyneleitä.
Itkun jälkeen helpotti, ja ajatukset saivat taas uutta muotoa.

Tänään kukon laulun aikaan herätessäni päätin, että perkele, tästä tulee hyvä päivä. Tänään laitan päälleni hameen (mitä EN koskaan tee), maalaan itselleni punaiset huulet, laitan päälleni korkokengät ja tunnen itseni luksusnaiseksi, vaikka pakottaen. And so I did! Olen varma, ihana, vahva ja neuvokas nainen, kyllä minä pärjään (kauan eläköön itsepetos!).

Illan plääni on leipoa tonnikalapiirakoita esikoisen viikonlopputurnaukseen, mutta taidan kyllä hemmotella itseäni jalkakylvyllä ja punaviinilläkin! Koska olen sen arvoinen!

Ilonpilkahduksia perjantaille!

t. Sekava (mutta täysjärkinen) Elisa

7 kommenttia :

 1. Välillä väsymys ottaa vallan ja silloin on kyllä syytä hieman löysätä tahtia. Onneksi tuolla itkulla on tapana aina helpottaa oloa. Toisinaan tuollaista "mä en jaksa enää mitään"-itkua todella tarvitsee.
  Mukavaa perjantaita ja viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Se on perjantai, aurinko paistaa! Nyt jaksaa vielä yhden päivän, vaikka ajatellen sitä punaviiniä ;)

  VastaaPoista
 3. Sari: Niinhän se menee, lepoa ja toimintaa hyvässä suhteessa.

  Minä itken paljon. Itken ilosta, itken surusta ja itken väsymyksestä. Minullehan itku on myös stressinpoistokeino, itkeä tirautan ja sitten voi taas – melkein kuin mitään ei olisi tapahtunut – pöyhiä tukkaa, pyyhkiä valuneet maskarat poskilta ja jatkaa matkaa ja arjen askareita.

  Iloa viikonloppuusi!

  Kepponen. Punaviini taisi peruuntua, kun ilta meneekin hallilla...pöh!
  Onneks tosiaan on perjantai – jee jippii :) ! Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Sä olet sisukas, sitkeä ja neuvokas - totta tosiaan! Ja vielä jaksat työviikon jälkeen pusertaa leipomuksia turnaukseen! Sitä sanon jo arjen sankaruudeksi :) Tsemppiä muru! Olet kultainen.

  VastaaPoista
 5. Tuula: Sain juuri tietää että olen töissä vilo ”lämäritutkassa”. Piti ihan kysyä exältä mikä se sellainen on. Kuulemma se on maalin taakse pantava nopeusnäyttö :)

  Valoa ja itsensä hemmottelua sinne kultaiselle ja rakkaalle toiselle arjensankarille! Hyvin me vedetään vaikka kiitosta ei aina tule ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa tää lasten harrastustoiminta ❤️ Pääsee kuule tutustumaan jos jonkinlaiseen hommaan ;)
   Jaksuja viikonloppuun!

   Poista
 6. Hyvin sä vedät. Ja usko mua; ne kiitokset tulee aikanaan, vähän myöhemmin... Ihanaa ja timanttista viikonloppua!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top