Mitäköhän universumi sanois jos kerrankin olis suora?

torstai 23. huhtikuuta 2015

Menemättä yksityiskohtiin, on ollut ihan hemmetin väsyttävä viikko. Sellainen, joka aiheuttaa ihmiselle ihottumaa ja lannistaa. 

Alkuviikosta meillä kävin Kepposen tapaan vatsatauti kylässä. 

Sitten on ollut takkuamista, vähän siellä sun täällä.
En tiedä milloin viimeksi olisin ollut viikonlopun tulosta näin onnellinen. 

Kun tänään kerroin muutamalle luottoystävälle emailitse kuulumisia; ja KAIKEN totuuden mukaisesti I might add, tyyliin "mä oon ollut edelleen jotenkin tosi kiukkunen/ärtynyt/v-tunut", "oon kestoväsy- silmät lupsuu, tekis mieli mennä päikkäreille joka päivä kun tulee töistä; peiton alle....haaveilemaan paremmasta elämästä..." saan maailman realistisimpia - ja siksi ihanimpia vastauksia (niin siis meillä on ihan paras tyttöporukka, jonka keyword on rehellisyys). 

Näiden viestien kautta tiedän, etten ole yksin:  


Sama v-fiilis on täälläkin. Väsyttää ja vituttaa niin, että korvissa suhisee ja silmät ei meinaa pysyä auki. 
Rähjään ja räjähtelen lapsille ihan liikaa. Tämän aamun lähtöriidassa meni hermo lopullisesti, kun x tokaisi, että "haluan toisen äidin ja toivottavasti kuolet". 
Kaikki on pelkkää harmaata, olen nalkuttava marmattava totaalivittuuntunut marttyyri. 

**
.. []...Ehkä universumi haluaa kertoa meille jotain, kun kaikilla on vähän nyt hankalaa ja tylsää. Mutta mitä?? Miksei se vois vaikka lähettää sähköpostia sen sijaan, että vihjailee omituisten asioiden kautta ja me vaan arvaillaan ja kidutaan väsyttävässä arjessa. Universumi on selkeästi nainen. Mies sanoisi suoraan :D  
**
Hieman nauratti toi X:n ajatus universumista lähettämässä meiliä. se oliskin huippua.
 Mitäköhän universumi sanois jos kerrankin olis suora?
Ja ei, mies ei sanois suoraan sekään. Murahtelis vaan 

**
Toikin on kyllä totta, että universumi-mies vaan urahtelis. Ja katsois urheiluruutua, eikä kuulis mitään mitä sille puhuu. Ehkä siks meidän toiveet ei toteudukaan??? Hra Universumi lojuu telkan ääressä ja meidän pyynnöt kaikuu tyhjille korville? 

Kaikilla ihmisillä on omat haasteet mutta jos asioita jaetaan, kukaan ei ole koskaan yksin. Jakamisiin, niiden hyvien että huonojen kuulumisien kanssa ;)

Ps Onneksi huomenna on perjantai, koska torstai ei todellakaan ollut toivoa täynnä.  

Ps2. Ystävien kanssa jaetaan myös ne hyvät hetket, ja niitäkin onneksi piisaa ;)

5 kommenttia :

 1. "Universumi on selkeästi nainen. Mies sanoisi suoraan :D"
  Paras ajatelma pitkään aikaan! Repesin. :D

  Isla

  VastaaPoista
 2. Universumi on nyt vähän osoitellut, että tietää paikkanne pienet matoset. Ensi viikolla se kohtelee meitä lempeämmin ja väläyttää hymyn.

  VastaaPoista
 3. Eilen illalla erehdyin luulee, että tää väsyttävä viikko on kääntynyt noususuuntaan... Mitä vielä, puolen päivän jälkeen Wilma paukkui koulun suunnasta. Hurraa, meidän tokaluokkalainen! Eikö vois olla tekemättä typeryyksiä silloin, kun äiti on TOSI VÄSYNYT?! Ei ilmeisesti. Kiukun kihinä aiheutti melkein itkun. Sitten se tunne; vitutus. Se on kamalaa. Loppupäivä töissä meni ihan keskittymättä. Kiva.
  Onneksi viikonloppu alkaa huomenna, jos helpottais!
  Hyvää turnausviikonloppuu Elisa!
  P.S. Tää sun kirjotus oli aivan paras :D

  VastaaPoista
 4. Jakaminen ja hyvä tyttöporukka on maailman parhautta <3 Mitä olisimmekaan yksin..? Mutta kun sekä vitutuksen että hurmoksen voi jakaa ihanien ihmisten kanssa, on kaikki tuplasti kivempaa!
  Puss!!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top