Oma perhe paras perhe

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Tänä viikonloppuna olen miettinyt, että mun lapset ovat aivan loistavia tyyppejä, ihan parhaita. Niinhän kaikki vanhemmat (ärsytykseen asti) sanovat, tietenkin, omat lapset ovat aina parhaita, kultaisimpia, ihanimpia jne, mutta välillä sitä tuntee niin ihan täysillä! Samalla sitä ihmettelee että miten juuri minä poikkeuksellisen ja vahvan  herkkyyteni, lahjakkaan sanoituskykyni ja epäihanteellisen parisuhteen (niin sitä ei siis ole) johdosta olen kasvattunut näin IHANIA lapsia? 

Esikoinen on ehkä hiukan sarkastiseen huumorintajuun taipuva mainio tapaus,  siinä(kin) mielessä isäänsä tullut. Herkkä mutta välillä tosi cool, ja pitää asioita sisällään niin että äidin/isän tehtävänä on onkia asioita esiin. Ja on sellainen, joka piilottaa myös huonoja fiiliksiä läheisiltä, niin että nekin pitää onkia/kalastella esille. Kysymykset: mitä kuuluu? mitä teit? oliko kivaa? mitä teitte? miltä se tuntui?  - ovat kaikki tärkeitä. Niitä kannattaa kysellä viikottain, ellei joka päivä. Velvollisuudentuntoinen, empaattinen, hiukan kilpailuhenkinen, paljon itseltään vaativa, törkeän fiksu ja terävä. Niin rakastan ja jumaloin tätä tyyppiä! Lovelovelove!

Kuopus on happy go lucky -poika, joka on hyväntuulinen, nauravainen, empaattinen, melko huoleton luonnonlapsi. Ei ollenkaan niin kunnianhimoinen, vaikka tosin haluaa olla esikoista parempi tenniksessä. Välitön, puhelias, ja mikä parasta; antaa äidille (vielä) iltasuukkoja poskelle ja ruokakaupassa pitää äidin kädestä kiinni. Niin ja ihan suvereeni supliikkimies. Viime viikonlopun pihatalkoissakin poika lohkaisi kovaan ääneen "Työ motivoi, raha ei motivoi"- kommentteja niin että muut talkoilijat purskahtelivat. (Joo poika on kuullut sivukorvalla Kätevää Emäntää...) Niin jumaloin ja rakastan!

Sekin parasta, että molemmilla pojilla on pilkettä silmä kulmassa. Jos jotain tässä elämässä tarvitaan niin huumorintajua.

Kiehtova, käsittämätön matka jatkuu. Kiinnittäkää turvavyönne. :)2 kommenttia :

  1. Mun on helppo uskoa, että sun pojat ovat loistavia tyyppejä, koska säkin vaikutat sellaiselta! :)

    On se kyllä uskomatonta, miten rakkaus omia lapsia kohtaan saa sydämen ihan sykkyrälle. Ei sitä tunnetta osaa edes sanoiksi pukea. Niin rakkaita, tärkeitä ja korvaamattomia ovat! ♥♥♥

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top