Rajoittunut kokeilee Dove Oxygenia

lauantai 4. huhtikuuta 2015

Myönnettäköön, olen rajoittunut ihminen. Jostain syystä olen omassa pienessä päässäni päättänyt, että parhaimmat hiustuotteet ovat niitä hiukan kalliimpia kampaamomerkkejä.  Jo pelkastään suomalainen luonnostaan eksoottinen, hyppyrotan harmahtava ja liru hiusplaatu suorastaan vaatii tasokkaat tuotteet.  Halvemalla ei vaan tule niin hyvä. Ja tuoksuukin oudolta. Ei, ei. Näillä asioilla ei ole leikkimistä.

Ymmärtänette varmasti, että paineet hiustuotteille olivat kovat kun pääsin testailemaan Buzzadorina Dove Oxygen hiustenhoitotuotteita.  Oxyfusion-teknologiaa hyödyntävä Dove Oxygen & Moisture on kehitetty tuuhentamaan hentoja pohjoismaisia hiuksia. Oxygen & Moisture -sarjan shampoon, hoitoaineen ja hiusnaamion valmistuksessa on käytetty uuden sukupolven Oxyfusion-teknologiaa, joka antaa hennoille ja latteille hiuksille kosteuden lisäksi tuuheutta.

Yllättäen tykästyin tuotteisiin. Ensinnäkin Doven tuoksu oli itkettävän ihana (kukkaisen raikas), ja kaikkihan me tiedämme että tuotteen TUOKSU on tärkeä (eikä se toisaalta saa olla liian vahva!)

Ihanneshampoossani yhdistyvät tehokas pesevyys, hoitavuus ja kyky jättää hiukset ilmaviksi. Tässä shampoossa oli erinomainen pesevyys ja shampoo jätti hiukset ilmaviksi, heipat siis liimaleteille! Miinuksena oli heikohko hoitavuus joka johtui kaiketi osaksi kuivasta/huonokuntoisesta tukastani (erityisesti latvat), eikä siis välttis itse tuotteesta.

Hoitoaine oli kevyt ja levittyi helposti- ja mikä parasta ei latistanut tukkaa. Miinusta vähäisestä hoitavuudesta, joka tosin johtui kaiketi kuivasta juuri raidoitetusta tukastani.

Shampoo ja hoitoaine olivat kätevissä tuubeissa, minkä lisäksi purtilot olivat kivan isoja, eikä tuotteet ihan heti päässeet loppumaan. Hintakin oli erittäin bueno, n 3 eur /puteli.

Summa summarum: suosittelen auliisti tuotteita erityisesti jos hiuksesi ovat suht hyväkuntoiset, eivätkä vaadi tositoimia ja tehohoitoja niin kuin oma tukkani.  Näillä tuotteilla saat (ehkä) Jennifer Aniston tukan, joka tosin on harhaa, koska hän käyttää hiustenpidennyksiä hänkin....

Ps. Pisteet Dovelle muuten heidän uudesta kampanjastaan, täällä. Ihana!


LISÄÄ TIETOA BUZZADORISTA JA BUZZAAMISESTA LÖYDÄT TÄÄLTÄ 

3 kommenttia :

 1. Mä olen kuullu monen muunkin kehuvan ko. tuotetta :)

  VastaaPoista
 2. Huvittaa: mun luottotuotteeni ovat Erittäin Hieno Suomalainen shampoo sekä vastikään pitkästä aikaa ostamani Linna-shampoo ("pesee ilman kyyneleitä") :D Tässä kohtaa kyse ei ole taloudellisesta tilanteestani, vaan siitä, että tykkään näistä ihan oikeasti. Toki käytän välillä muitakin, mutta näitä löytyy suihkun hyllystäni useimmiten. Mikä ihana nostalgia, kotoisuus ja raikkaus! Näiden tuoksu tuo mulle vahvasti mieleen kesän, mökkisaunan ja järven. Aah! :)

  VastaaPoista
 3. Helmi: En ihmettele, hyvä tuote ehdottomasti!

  Terhi: Mä olen oikeasti tarkan markan tyttö, enkä käyttäisi kampaamoshampoita ellei olisi "pakko". Kun oma tukka on ohut ja hento ja sen lisäksi vielä käsitelty, on turvauduttava hardcore tukkatuotteisiin :D

  Jatka sä vaan iloisena Linna shampoon käyttämistä, se on varmasti loistotuote. Nostalgia muuten tulee mieleen ko shampoosta...lapsuus, mökkikesät viattomuus jne - oi niitä aikoja!

  Kesä tule jo pian!!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top