Weekly Report

maanantai 13. huhtikuuta 2015Touhuisa viikko takana, joka meni - niin kuin melkein aina viikot tuppaa menemään- erittäin nopsakkaan
- olin taas kerran Super Chef Mama ja loihdin lapsille mm. makkarapastaa ja pitkästä aikaa kääretorttua (melko helppoa ja tosi hyvää)! Olen hiffannut että tätä nykyä ruuanlaitto on mulle yksi välittämisen muoto.
- hoivasin sisar hento valkoisena esikoista, joka oli kovassa kuumeessa ja vatsataudissa. Eniten harmitti, että nyt kun lapsi on 10 v, enää ei voi jäädä kotiin häntä hoitamaan (palkallisena).
- löysin Downton Abbeyn - tuon tunteita ja tuoksuja tyyppiseen fiksun hömppäsarjan, jonka juonikuviot ovat herkullisia - vähän kuin saippuasarjasta, mutta jotenkin silti uskottavia
- kävimme kaveriporukassa syömässä Kalliossa Cellassa. Ruoka oli maukasta (erityisesti fallosmaiset Stadin silakat)  ja palvelu viipyilevää...no tasapaino säilyi.
- viikonloppuna ahkeroimme mitä kauneimmassa kevätsäässä pihatalkoissa. Olin nin ylpeä pojistani, jotka tosta vaan kantoivat isoja puunrunkoja silppuriin muitten talkoolaisten kanssa. Hikisen selän palkintona oli mm. grillimakkara, patonki, juustoja ja jälkkärinä muurinpohja lettuja, nam.  Yhteistyössä on voimaa!
- Sunnuntaina oli vuorossa Kiasman Mapplethorpe – näyttely. Odotukset olivat korkealla olinhan lukenut Patti Smithin Olimme vain kakaroita- kirjan, joka oli tarina rahapulan, nälän ja täiden piinaamista, omaa tietä ja taiteellista ilmaisua kuumeisesti etsivästä parista. Jostain syystä näyttely jätti mut täysin kylmäksi, enkä innostunut homoerottisista valokuvista ollenkaan. Näyttelyn parhainta antia olivatkin kuvat Patti Smithistä, ehkä sen vuoksi, että olin lukenut tarinan kuvien takana....Ainiin ja uran polaroid-kuvat olivat upeita, niissä oli rosoisempaa ja arkipäiväisempää otetta. Niissä oli sitä tunnetta ja intohimoa, josta Mapplethorpe kaiketi tunnetaan.

Valoisaa viikkoa murut!4 kommenttia :

 1. Viipyilevä palvelu :-D Ihanan positiivista ;) Annos näyttää herkulta.

  Paljon kaikkea touhua ja touhotusta, hyvä niin.

  Onnenpilkkuja viikkoon!

  VastaaPoista
 2. Todella vauhdikas viikko! Minun ehdottomiin suosikkeihini kuuluu Downton Abbey, kuten moni muukin englantilainen sarja. Siellä osataan tuo sarjojen teko ja kieli ah, niin kaunista.

  VastaaPoista
 3. Kaunis takki.
  Minä en ole Downtown Abbeytä ikinä katsonut, melkein joutaisin muuten aloittamaan, mutta mies on hehkutellut, että Game of Thrones alkaa HBOlta ja pitänee tyytyä yhteen uuteen sarjaan kerrallaan :)

  Reippaita talkoopoikia sinulla.

  VastaaPoista
 4. Helmi: Olen aina miettinyt että millaista on viini, jonka maku on viipyilevä....palvelu tuli koettua viime viikolla ;)

  Auringonsäteitä viikkoon!

  Sari: Oli kyllä vauhdikkuutta, eipä ainakaan tullut aika pitkäksi.

  DA on kyllä loistava, tyylikäs ja mielenkiintoinen + hyvät näyttelijät. Niin ja britit kyllä osaavat tehdä sarjoja, rakastan brittien rikos/salapoliisisarjoja.

  Ihanaa, että muutkin ovat löytäneet saman helmen :)! Valoa sinulle Sari!

  Kepponen: kiitos kultainen! Tosta Game of Thronesista en ole kuullutkaan, pitääpä tsekata! Iloa viikkoon!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top