Hei universumi, olet ihana

maanantai 18. toukokuuta 2015

Heikko valo tule huoneeseen


Kuoharin ja mansikkadaiqurin kaunis liitto- huomaa täysin samalla sävyllä lakatut kynnet
Perillä Turkin Sidessä turvallisesti.

Lento kohteeseen meni enemmän kuin hyvin; viereeni istahti lentokoneessa raitapaitainen leveähymyinen nainen, joka - myöhemmin selvisi- tuli samaan hotelliin kuin minä. Heti ekasta sekunnista lähtien synkkasi, molemmilla oli omat eväät, kumpikin oli säästöbudjetilla jotta ei tässä mitään lentokoneen maksullisia aterioita syöty. No joo viinilasit kyllä juotiin;  kippistettiin meille ja loistavalle lomalle!

Matkakaverini on ehkä maailman valoisin ihminen ja ehdottomasti pokkanainen. Rempseä, maanläheinen ja sporttinen ja mikä parasta hän omaa samanlaisen hullun huumorintajun.

Lempijumppa on löydetty, paikka otettu haltuun, 1 vrk:n kestänyt tehovatsatauti koettu, AURINGOSTA ja LÄMMÖSTÄ nautittu (on se vaan niin ihanaa), meressä uitu, moniin mukaviin ihmisiin tutustuttu. 

Eilen basaarissa mies kiinnitti paitoihimme ilmaiseksi pahan silmän karkoittaja-korut ja tarjosi taivaallisen makuista omenateetä. God knows, elämässäni on ollut niitäkin päiviä, jolloin on tuntunut ettei universumi kuule viestejäni, mutta viimeistään siinä vaiheessa aloin vihdoin uskoa, että yhteys universumiin on auki

Vaikka aina ei siltä tunnu, maailma on oikeasti kaunis ja universumi ihana. Hyviä asioita tapahtuu ja joskus universumi antaa kauhalla vaikka luulee  tilanneensa lusikallisen. 

Puss teille kaikille, nautitaan elämästä! 

9 kommenttia :

 1. Kuulostaa mainiolta loma! Mukavaa jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Ansaitset kaiken ihanan, nauti! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lomaa sinne Turkkiin! Hienoa, että löysit kivaa seuraa! Nauti auringosta. Minä olen kironnut sitä -uskomatonta sinänsä. Olen ollut miehen siivellä Firenzessä ja tarponut kävellen nähtävyyksiä. Tämän päiväinen +33 on aivan liian lämmin meikän kävelykeliksi.

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavaa! Sait leveän hymyn huulille täällä kylmän sateen keskellä. :D

  Isla

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa aivan parhaalta! Puss!

  VastaaPoista
 6. Onpa hauskaa, että löysit seuraa. Vaikka varmasti olisit yksinkin pärjännyt :). Nauti!

  VastaaPoista
 7. Rakkaat murut kiitos,

  loma on ollut niin hyvä ja tullut tarpeeseen.

  Todella.

  Voittehan hyvin <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top