Weekly Report

maanantai 4. toukokuuta 2015

Vappueleganssia
"Väiski"


- näin rakkaan ex-työkaverin pitkästä aikaa. Herkkuja, höpötystä ja kuulumisten päivittämistä- jee! Kävimme läpi vaalit ja niiden voittajat, uudet hauskat (??) nudistiohjelmat (onko Suomi nudistikansaa?), Ensitreffit alttarilla parin julkisuushakuisuus, Fitnesspäiväkirjojen ihana Venla (en ole koskaan katsonut ko sarjaa mutta kait se pitää nyt tsekata)...
- tein pitkästä aikaa pyörälenkin! Olin jo melkein unohtanut miten ihanaa pyöräileminen on! Viilettää kovaa vauhtia juuri rasvatulla ja huolletulla pyörällä, oi, sitä vauhdin hurmaa! Muistatteko Astrid Lindgrenin kirjan ”Osaa Lottakin ajaa” kannen? Kirja kannessa Lotta iloinen virne kasvoilla, polkee uutta punaista polkupyöräänsä ylpeyttä puhkuen. Sellainen oli oloni, kun viiletin pyörälläni!
- kävimme poikien kanssa katsomassa isän ja K:n uutta ihanaa karvapalloa!!! Onko mitään suloisempaa kuin eläin vauvat ja pennut? Pojat olivat täysin myytyjä ja niin olin  minäkin. Koirakuume kasvaa!!!
- vappuaattona villiinnyin täysin ja pesin terassimme. It was about time :) = keski-ikäisen sinkkuäidin vappu. Poikien vappuaatto sählypelit pihalla + sprayserpentiini + sipsit munkit yms = happy!
- vapun jälkeisenä lauantaina laiskotti NIIN ja koska satoi, emme tehneet mitään järkevää.
- tein viikon aikana 2 juoksulenkkiä - jee
- juoksukoulukokemus ei ollut kovin positiivinen, no ehkä mieli kääntyy ensi kerralla kun pääsemme tekemään harjoitteita
- luin Nalle Puhin opit onnelliseen elämään ja vaikutuin

Tästä on hyvä jatkaa.....talviloma on onneksi jo kulman takana. Täytyy myöntää, että loma tulee enemmän kuin tarpeeseen, alan olla aika ohi, yli, mennyt jo koko nainen!!

Jos jotain opin, niin talvilomaa EI kannata jättää toukokuulle.....IHMINEN tarvitsee lomaa....

Iloa viikkoon, elämää on onneksi vapun jälkeenkin!

4 kommenttia :

 1. Ihania & iloisia juttuja! :)

  Joo, mä juuri eilen illalla ajattelin, että mitäs jos sittenkin alkaisin seurata Fitnesspäiväkirjoja. En tiedä, miksi olen jättänyt tähän asti seuraamatta, mutta ehkä ensi jakson sitten. Venlan blogia olen seurannut joskus aiemmin tosi tiiviisti ja ainakin sen perusteella Venla tosiaan on ihana :)

  Mutta joo, eläinvauvat ovat todellakin suloisinta tässä maailmassa!!! Väiski ♥♥♥ Mulla on krooninen koiravauvakuume, vaikka meillä sentään on jo koira ;)

  ILOISTA JA PIRTEÄÄ VIIKKOA SINULLE! :)

  VastaaPoista
 2. Mikä talviloma on toukokuussa ;?

  Tsemppiä viikkoon!

  Emmi

  VastaaPoista
 3. Söpö pikkukoira :) Nyt on kyllä korkea aika pitää talviloma pois, kohta pukkaa kesälomakausi. Itse otan kohta aamukamman käyttöön odotellessani kesäloman ensimmäistä vaihetta :D

  VastaaPoista
 4. Loma, voi kun ajatuskin kuulostaa niin ❤️
  Kesäloma häämöttää jossakin niin kaukana, ettei viitti vielä ees odottaa. :P
  Eläinvauvat on niin sööttejä :)
  Ihanaa lomanodotusta, ja juoksuinnon tavoittelua ❤️

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top