Weekly Report

maanantai 25. toukokuuta 2015

Viikko oli suurimmaksi osaksi lomaa ja ihanaa oli! Niin ihanaa, että mietin miten erilainen ihminen sitä voi lomalla olla? Olin elämäniloinen, rento, hassu ja nauravainen! Ihana juttu mutta kun se elämä nyt on suurimmaksi osaksi arkea.

Miten voisin tuntea itseni iloiseksi ja rennoksi arkenakin?
Mitä jos arki alkaa ahdistaa heti kun työpaikan oven avaa?
Mitä jos duunisähköposti räjähtää heti käsiin?

Ehkä jätän nyt pohdinnat sikseen (varsinkin kun en edes ehdi pohtia syvällisiä!)

Pääasia että viikon ajan nautin täysillä ja kotiin oli kiva tulla koska oli NIIN ihanaa nähdä pojat!

Viikon aikana
 • luin niin mainion kirjan, että oksat pos.  Maria Semplen Missä olet Bernadette-kirjasta löytyi huumoria, hyvin kirjoitettuja ja mielenkiintoisia hahmoja, draamaa, syvää rakkautta ja suuri seikkailu. En muista olenko pitkään aikaan toivonut yhtä kovasti, että kirja saisi jatkoa ja voisin lukea lisää hahmojen elämästä? Bernadette tule takaisin, pian!
 • koin ihan mielettömiä makunautintoja Sidessä parkkipaikan kupeessa. Bongasimme täysin randomina super ihanan ja super halvan kebab-ravintolan muistaakseni loman 2. päivänä, ja kävimme ko paikssa syömässä melkein joka päivä. Mulle aidot, yksinkertaiset ja konstailettomat makunautinnot ovat parhaita! Needless to say, olen nykyisin fb kavereina ravintolan pitäjien kanssa. Ihana yllättävä maailma!!  
 • mietin, miten ruotsalaiset naiset osaavat olla yksinkertaisen - effortlessly chic - tyylikkäitä ?
 • mietin, että suomalaiset naiset todella tykkäävät ripsen- tai hiustenpidennyksistä! 
 • raivostuin epäoikeudenmukaisuudesta. Paluulennolla matkalaukut punnittiin lähtötiskillä, joillekin matkustajille läpi sormien ja joillekin gramman tarkkuudella.  Ei varmaan tarvitse sanoa, että mun matkalaukku syynättiin laserkatseella ja köyhdyin 70 eur. PÖH ja ARRGHH!! No jokaisen pitää maksaa joskus oppirahat, mun aika oli nyt.
 • viikon paras postaus rantakunnosta on täällä: "Ja kuten toinen kansikuvatyttömme ja ex-fitnessurheilija Tiia sanoo, ”on oma valinta, haluaako elämänsä käyttää takapuolen rakentamiseen”. Joillekin se on the juttu, mikä on ihan okei. Toisia maitorahkadieetti ahdistaa. Onni on löytää tasapaino."  Elämässä pitää tehdä, kuten itsestä tuntuu hyvältä
 • koin työhönpaluu angstia. Onneksi sain mahtavia vinkkejä ko. asian hanskaamiseen! 
 • mua kauhistutti jo viikonloppuna kun urpot kanssaautoilijat ärsytti...et se siitä lomasta ja lomafiiliksestä ;)....
Tästä se viikko taas lähtee! Voimia, asennetta (missä??) ja iloa!
Täti Monika
Tavoitteeni
5 kommenttia :

 1. Mä oon ainakin ihan siinä vaiheessa vuoden väsymyskaarta, että joka aamu lasken päiviä kesälomaan. Ihan hirveällä tsempillä pitää ruoskia itsensä liikkeelle ja töihin. Sellainen jaksaa, jaksaa, enää 16 työpäivää ekaan lomapätkään meininki.

  Kyllä lomalla on aina yhtä ihanaa ja arki taas välillä aika raskasta. Joskus mietin, että onko arjessani jotain vikaa. Aika usein tulen siihen tulokseen, että työ, lapset, lasten harrastukset ja koti on vaan niin paljon voimia ja aikaa vievää tällä hetkellä, että ajoittain arki tuntuu raskaalta.

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ystäväni! Olen niin onnellinen että loma on ollut superonnistunut-sä niin ansaitsit sen! Ja tosiaan nuo lomakuvat ovat viestittäneet tänne saakka, että hyvää tuulta ja rentoa oloa on Turkissa koettu <3 :) Kyllä se arkikin sujuu ja asennetta susta löytyy siinä pärjäämiseen! Ja täytyy lukea tuo mainitsemasi kirja! Rakkautta ja valoisuutta viikkoosi :)

  VastaaPoista
 3. KYllä se siitä taas, kunhan solahtaa arkeen...muutaman päivän se vie ;)
  Loma kuulosti mahtavalle! Etkä varmaan kadu yksinlähtöä?

  VastaaPoista
 4. KYllä se siitä taas, kunhan solahtaa arkeen...muutaman päivän se vie ;)
  Loma kuulosti mahtavalle! Etkä varmaan kadu yksinlähtöä?

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top