Elämä on seikkailu, on on se!!!

torstai 4. kesäkuuta 2015

Olen ollut muutaman päivän kuin maani myynyt. On suoraan sanottuna v-tanut kuin viiriäistä. Tänään päätin, että tämän viikkoinen elämälle mulkoilu, kuula kalloon fiilis, ja ahdistus loppuu N-yyy-T NYT. Että en hemmetissä ota uhrin roolia omassa elämässäni, en lannistu, että MINÄ OLEN oikeasti se oman elämäni sankaritar, joka haluan olla. Ja vaikka olenkin välillä melankolisuuteen taipuvainen ja melodramaattinen, olen oikeasti pohjimmiltani optimisti. Se vaan välillä unohtuu....

Vahvan nosteen sain myös Pinkin tapaamisesta. Käymiemme pitkien ja intensiivisten keskustelujen lopputuloksena uskon taas, että ELÄMÄ ON SEIKKAILU. On on, vaikkei aina sitä tunnu! Parhautta on se, että me oikeasti voidaan muuttaa ajatuksiamme sille valoisalle puolelle, ja vaikka aamulla v-taisi, ilta voi olla jo viisaampi. Erityisen hienoa on se, että ystävän kanssa hiffatut älynväläykset saavat sut näkemään valoa tunnelin päässä tuikkimassa. Musta tuntuu että me saadaan aina molemmat voimaa yhteiseltä aaltopituudelta, ja muutenkin siinä tapaamisen yhteydessä mieli keventyy. Kiitos P! 

Uskon oikeasti, että kaikella on tarkoituksensa.  Me luomme oman todellisuutemme ja maailma näyttäytyy meille juuri sellaisena kuin uskomme sen olevan. Aina tulee olemaan tilanteita ja ihmisiä, jotka harmittavat tai satuttavat meitä, mutta voimme itse valita, jäämmekö heristämään elämälle nyrkkiä vai annammeko vain asioiden tulla ja mennä samalla luottaen, että kaikki järjestyy jollakin tavalla. Asenteen muutos ei ole helppoa, mutta pitemmällä juoksulla säästää energiaa ja tekee elämästä hiukan helpompaa....

Pitemmittä puheitta, lähden kokkailemaan lapsille pastaa uudella reseptillä - Lidlistä löytyi vaikka mitä Italian viikko herkkuja! Puss ja suukkoja

t. Oman elämän sankaritar, jonka seikkailut taas jatkuvat, kun ASENNE löytyi 

12 kommenttia :

 1. Tämä mitä sanoit, on totta. "Me luomme oman todellisuutemme ja maailma näyttäytyy meille juuri sellaisena kuin uskomme sen olevan."

  Maailma on ihana, koska me uskotaan niin.
  Kiitos aamun keskusteluista ja epäonnisesta kahvista

  VastaaPoista
 2. P: Näin juuri! Todellisuus on se, mitä uskoo että se on.

  Kahvinkeittäjässä ei tiettty ollut mitään vikaa, se kahvinkeitin oli jotenkin OUTO ;)
  Mutta kahviseura oli maailman parasta.

  Menoa ja meininkiä Kuopion reissuun!

  VastaaPoista
 3. Kyllähän elämään kuuluu ne alamäetkin ja suvannotkin. Niiden jälkeen mansikkahetket maistuvat entistä paremmilta. Itse ainakin yritän elää niin, että huonoihin juttuihin ei saisi jäädä piehtaroimaan. Mahdollisuuksien mukaan nokka kohti uutta ja pian.

  Olen ehdottomasti sitä mieltä, että elämä on suuri seikkailu. Tavallinen päiväkin voi olla suuri seikkailu.

  Nyt juuri ei minullakaan tunnu elämä seikkailulta vaan tylsyydeltä. Töissä on hankalaa, kotona on remppa, mitään en jaksa paitsi syödä jäätelöä, mutta loma on kohta ovella. Haistan ja maistan levon, uimisen ja merituulen :)

  VastaaPoista
 4. Kepponen: Niin fiksuja kirjoitit. Elämään kuuluvat kaikki päivät, ja aina niitä ei voi valita.

  Sen kun muistaisi, että asioilla on AINA tapana järjestyä. Käytännössä tiedän, että oli asia mikä tahansa, stressaaminen tai murehtiminen ei auta. Silti se jostain syystä helposti unohtuu.

  Oli tilanne mikä tahansa, minä valitsen, minä päätän, minä olen juuri sitä mitä haluan sillä hetkellä olla. Vaikka joku asia ärsyttäisi/surettaisi kuinka, minulla on mahdollisuus reagoida tai olla reagoimatta. Oma valinta!

  Tsemppiä ja valoa sinnekin, mäkin haaveilen jo lomasta, melkein jo tunnen ruohikon varpaitteni alla.

  VastaaPoista
 5. Ihana asenne! Ja meissä on paljon samaa. Minäkin (varsin säännöllisesti) vajoan melankolisuuteen, melodramaattisuuteen ja itsesääliin. Märehdin ja murehdin kaikkea ihan liikaa ja tunnen olevani maailman epäonnekkain, huonoin ja tyhmin yksilö. Välillä sitä onneksi muistaa sieltä alhosta kiivetä kohti valoa ja olla taas välillä positiivinenkin :)
  Tsemppiä muru!

  VastaaPoista
 6. Just näin! Välillä oottaa kaikki päähän ilman syytä, mutta saa joskus ottaa, ei kai tässä ihmisiä muuten oltaisi.

  Ystävien kanssa maailmanparannusta kannattaa harjoittaa tietyin väliajoin ehdottomasti. Siinä saa perspektiiviä omille ajatuksille, jotka saattavat toisinaan mylviä seisovassa vedessä.

  Tässä hetkessä, juuri nyt, luodaan sitä omaa tulevaisuutta, ja sitä asennetta on hyvä tarkistellakin, ja kyllä, elämä on seikkailu!

  Hyvää ja hienoa seikkailu-viikonloppua sulle!, ajatteles, nyt kesäkuu ja luonto vehreimmillään, on tämä aika hienoa!

  Terkkuja, Anniina

  VastaaPoista
 7. Hyvä, että asenne palasi! Vain positiivisuudella pääsee eteenpäin ja jaksaa. Oikein nautinnollista ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Ihanasti kirjoitettu. Ja hih hih, en pääse yli tästä " v-tanut kuin viiriäistä" :D Tuo jää sanavarastooni, halusin tahi en ;)

  Halauksia viikonloppuusi Sankaritar!

  VastaaPoista
 9. Viiriäishommaa ollu vähän täälläkin liikkeellä ;D
  Upotin kaiken liikenevän ajan pihahommiin... Toimii terapiana. Mahtisviikonloppua positiiviselle ja aidolle! ❤️

  VastaaPoista
 10. Kuulostaa hyvältä!!!! <3
  H.

  VastaaPoista
 11. Kiitos teille kaikille kultaisille, jotka kommentoitte. Mun energiat/aika ovat hiukan edelleen kortilla, joten kiitän teitä näin YHTEISESTI. Olette ihania!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top