Weekly Report

maanantai 15. kesäkuuta 2015


Mussut


Kokeilin Pinkin inspiröimana kana-papusalaattia
Typistettyä viikkoraporttia kiireen vuoksi pukkaa....

Poikien kesä jatkui esikoisen fudis-ja kuopuksen tennisleirillä. Molemmat viihtyivät ja nauttivat touhusta täysin rinnoin, mikä oli tosi hieno juttu!
Tiistaina tosin kuopuksen siitepölyallergia äityi niin pahaksi, että piti hakea lääkäriltä apuja. Tropit tehosivat onneksi heti, taisivat olla sen verran vahvoja!

Ystäviä näin kaksin kappalein. Vietimme pari tuntisen ystävän kanssa Engelissä höpöttäen ja oli ihan hurjan mukavaa. Niin mukavaa, että sovimme tekevämme samaa jatkossa useammin ja mielellään niin kokeilemme uusia paikkoja! Liian helposti sitä jämähtää kotiympyröihin!

Perjantaina näin Pinkin ja käväisimme drinksuilla uudessa uudistetussa Mummotunnelissa. Päätimme jo etukäteen, että puhumme vain kevyistä juttuista; hiustuotteista, kynsilakoista, ehkä korkeintaan dvd bokseista ja aika hyvin lupaus pidettiin. Ilta oli kupliva, kevyt ja hauska.
Teimme uusia tuttavuuksia ja hömpöttelimme entiseen malliin!

Lauantaina tsekkasin Sofian ja Carl Philipin häät. Ne olivat mielestäni morsiammen näköiset, iloiset ja rempseät, eivät niinkään liikuttavat tai tunnekylläiset. Kirkkoseremonian gospeljammailuun päättyneet häät olivat ihan totally suprise for me! Joka tapauksessa häät ovat ihan parasta ilohoitoa, aina kivaa katseltavaa.  Haluan uskoa rakkauteen ja sen voimaan, myös omassa elämässäni - toivo elää.

Toiveikasta viikkoa meille kaikille!

9 kommenttia :

 1. Katsoin myös häät. Oli moderni meininki. Hyvä niin.
  Rakkautta ja unelmia ilmassa. Suloiset morsiustytöt!

  VastaaPoista
 2. Mä taas liikutuin häistä kovastikin. Se niiden välinen tunnelma oli niin käsin kosketeltava, plus se iloisuus ja tunteiden näyttäminen - oih ♥

  Ystävät ja keveys ovat hyvä juttu. Arjessa on välillä niin raskasta, että on hyvä toisinaan kohota sen yläpuolelle :)

  Puss ja aurinkoa viikkoon!!

  VastaaPoista
 3. Säteilevät ladyt :)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Runosuoni: KYllä oliv erittäin modernit ja kauniit häät! Ja morsioiustytöt olivat tosiaan syötävän ihania!

  Tuula:
  Mä en tiedä miksi en niin herkistynyt häistä, vaikka häät olivat toki todella kauniit. Tykkäsin myös musiikkiesityksistä, ja erityiesti Fix You oli aivan todella kaunis, eikä mua muutenkaan häirinnyt modernit kappaleet kirkossa. Olivat kuitenkin tyyliin sopivia ja kun valinnat olivat henkilökohtaisesti parille tärkeitä, se riittää minulle. :)

  Tosi mukavaa oli, että yleisökin sai näin paljon nähdä ja erityisesti monet hyvin henkilökohtaiset kohdat, kuten Carl Philipin puhe, Sofian kirjoittaman laulun esittäminen ja häävalssi.

  Kepponen. Kiitos, me kyllä säihkyimme iltaauringon kimmellyksessä! Iloa!

  VastaaPoista
 5. Aika MUSSUT tossa yläkuvassakin!!!

  VastaaPoista
 6. Ihanan kesäisiä kuvia ja tunnelmia! :) Ja kyllä, ihanat olivat häätkin, niisk! Vaikka häissä olikin iloinen ja (voisiko jopa sanoa) rento tunnelma, oli se myöskin koskettava. Supersuloinen pari, joka vaikutti aidosti onnelliselta ♥ Aurinkoa ja lämpöä sinulle Elisa! Kyllä se prinssi vielä sinullekin löytyy! ;)

  VastaaPoista
 7. Mulla meni koko häät ohi, kun tonkisin pihalla :D
  Sun Mussuilla on kuvassa samat puuhat, jotka on meilläkin in :P
  Letkeää viikonjatkoa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. By the way salaatti näyttää hyvältä :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top