Weekly Report

maanantai 29. kesäkuuta 2015

Reissun jälkeen on tullut lähinnä pestyä pyykkiä, siivottua, tehtyä ruokaa, pestyä pyykkiä lisää. Niin ja pakkailtua mökkireissua varten.

Olen nauttinut suoraan sanottuna myös siitä, että pojat ovat löytäneet täällä kotona OMAT kaverinsa, eivätkä ole ehtineet riidellä keskenänsä. Sanotaanko, että Tanskan reissulla on joka päivä joku tilanne ns päällä. 

Verkkokalvoilleni on piirtynyt kuva eräästäkin lapsestani joka kieltäytyi Aarhusin tuomiokirkon edessä nousemasta auton kyytiin. Muistaakseni kaksi aikuista ja yksi lapsi kiskoivat sätkivää, rimpuilevaa ja kirkuvaa lasta kohteeseen ja siinä sai kyllä ihan töitä tehdä. Lapseni on päättäväinen ja vahvatahtoinen, on ollut ihan pienestä pitäen. Saimme torjuntavoiton viimeisen silauksen työntämällä lapsen pepusta auton takapenkille ja äkkiä ovi kiinni. Hiki virtasi, voin sanoa- enkä tainnut olla ainoa. En tiedä pitikö paikkansa, mutta olin varma, että tunsin ihmisten katseet selässäni kun automme kaahasi kirkon edestä pois nopeammin kuin ammattivarkaiden ryöstöväline. Ulkopuolisen silmin tilanne näytti lähinnä lapsen ryöstöltä ja vapauden riistolta.

On myös parasta, että olen saanut olla hetkiä yksinkin, katsoa leffaa, lukea Taina Latavalan uuden mainion novellikokoelman "Ennen kuin kaikki muuttuu". Erakkoko? Tai vain hiljaisuuden tarpeessa kiljusen herrasväki loman jälkeen :)

Ihana ajatella että viikon verran voi vain olla luonnon helmassa, lukea kun luetuttaa, nukkua pitkään ilman kiirettä aikatauluja jne 

Heissulivei, ja terkkuja mökiltä. Aurinko paistaa tänään ja elämä, loma ja rentous (?) edessä! Suunnitelmissa ei ole kirjoittaa teille tulevalla viikolla rehellisen brutaaleja valituspostauksia pirtin uumenista itkusilmässä, ei.   Meille tulee ihana onnistunut iloinen mökkiloma. 

Mangosta löytyi kiva jakku ja paita - jee

Pahamaineinen tuomikirkko
 

11 kommenttia :

 1. Mukavaa mökkilomaa, ihanat kesäasut :)

  VastaaPoista
 2. Vähänkö näytät särmältä ja ihanalta noissa kuvissa! Vau! :) '
  Rentoa ja palauttavaa mökkeilyä! Olkoot tuulet suotuisat ja tunnelma rauhaisa ;)

  VastaaPoista
 3. Tuomiokirkkoa vilkaisin sisältä. Ihana ja suuri.
  Ymmärrystä riittää.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ja rentouttavaa mökkeilyä.Täällä iloisessa itä-Suomessa on nyt ainakin vihdoin KESÄ.😊😊

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Siis terveisin Pauliina täältä itä-Suomesta😊

  VastaaPoista
 7. Terveiset kesälomareissulta! Lapsenryöstöjä ja vapaudenriistoja jo useampi plakkarissa. Lähtö eilen kotoa meni suoraan sanottuna ihan perseelleen, mut ei anneta sen haitata. Nyt lomaillaan :D
  Mukavaa mökkeilyä! :)))

  VastaaPoista
 8. Ihanaa lomaa ihanainen! ♥ Kyllä kunnon lomaan kuuluvat parit lapsenryöstöt ja sen semmoiset. Liika täydellisyys alkaisi kuitenkin ahdistaa ja tuntua tylsältä. Tai jotain... :D

  VastaaPoista
 9. Kepponen: Kiitos ihana!

  Tuula: Kiitos! Super edukkaita löytöjä, toi pusero oli n 10 eur :) Löytämisen iloa aleissa!

  Runosuoni: Sinä onnekas, mä missasin poikaa etsiessäni :)

  VastaaPoista
 10. Pauliina: Aurinkoisia terkkuja takaisin! Täälläkin on jo KESÄ, loving it! Nautitaan!

  Suvi: Hahaa, kauhea sanoa, mutta olen iloinen että muillakin samoja kokemuksia ;) En tunne itseäni niin huonoksi äidiksi....

  Mutta mistä pienistä, nautitaan kesästä täysillä, ihanaa kesälomareissua teille!! Kesä on ihmisen parasta aikaa!

  VastaaPoista
 11. Terhi: Samaa mieltä, mitä olisi kesäloma ilman lapsenryöstöä? Olkoon tuo mottoni jatkossa ;)

  Ihanan epätäydellistä lomaa & kesää sinne! Minä aion tänään olla laiska ja ottaa asiat sellaisina kuin ne tulevat vastaan- silloin elämä on helpompaa. Puss!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top