Weekly Report

maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kuopus aloitti kesälomansa partion kesäleirillä ja oli yhtä hymyä kun oppi ruuanlaittoa trangialla. Hommaa piti harjoitella kotonakin. Esikoinen oli täysin vapaalla, mutta onneksi niin oli moni kaverikin ja isovanhemmatkin olivat onneksi kehissä. Ensi viikolla esikoisen fudisleiri alkaa ja kuopuksella tenniskurssi.

Pitkä viikonloppu meni mökillä. Pojat nauttivat, pelasivat sählyä, kalastivat, rakensivat majaa (!) ja joo myös pelailivat välillä kännyköillään, kohtuudella kuitenkin. Otin päikkäreitä siskon tytön kanssa, hän halusi muuten nukahtaa mun kainaloon, mikä tuntui niin liikkikseltä. Siskon ja äidin kanssa juteltiin monesta mieltä askarruttavasta asiasta, olen onnellinen, että mua kuunnellaan ja siitä että saan aina vastaukseksi jotain sellaista, joka tuntuu pitävän ajatukseni liikkeessä.

Välillä katselin vain järvelle. Koko viikonlopun tuuli ihan kauheasti mutta se ei haitannut, tuntui, että tuuli vei murheita samalla mennessään.

Nautin siitä, että päivä täyttyivät arkisista askareista; ruuanlaitosta, saunanlaitosta, veden hausta nyt kun pumppu oli rikki. Ei ollut kiire mihinkään, päivät menivät omalla painollaan, Ihmeen hyviä ja verkkaisia päiviä. Eikä haitannut, että niitä oli vain muutama.

Ja nyt kun tämän tähän kirjoitan, tajuan, että nämä olivat hyviä päiviä, niin tarpeellisia päiviä. Kiitos universumi.

Puss ja valoisaa viikkoa!3 kommenttia :

 1. Mahtava rauhallinen ja tarpeellinen lepoviikonloppu!
  Minä kävin miehen kanssa mökillä lauantaina. Hän niitti nurmikon, leikkurilla ei ollut mitään asiaa ja minä pesin sisältä lattiat ja tasot sekä jääkaapin. Nyt on mukava mennä viettämään sinne juhannusta mikäli ilmat suosivat. Tällä porukalla pienessä tilassa ei juuri kannata sadepäiviä viettää. Kotona laajemmissa neliöissä kaikilla on mukavampaa.

  VastaaPoista
 2. Täst mie piän! :-D
  H

  VastaaPoista
 3. Valoisaa viikkoa! Meillä kans pikku-ukkeli on huomisesta perjantaihin jäkisleirillä, joten viikon "päivähoito-osuus" tulee kuitattua sillä ;)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top