Hetkellinen paluu sivilisaation pariin ja juhlia pukkaa

keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Tulin hetkeksi piipahtamaan kaupungissa.  Hoitelin asioita, kävin hesacupissa kannustamassa esikoista, pesin pyykkiä ...niin ja kävin antaumuksella suihkussa (luksusta järvilotrauksien jälkeen). Niin ja oli kiva päästä tavalliseen vessaan- elämän pieniä iloja ;)

Äitini täyttää tällä viikolla 70 v. Synttärijuhlat järjestetään mökillä, joka onkin erittäin mielenkiintoinen paikka mitä tulee kokkailuihin ja muihin ruualaittoteknisiin asioihin. Noh onneksi juhlien menu on lyhyt ytimekäs, joten näyttää siltä, että äitini valitsemat tarjoilijat: minä ja siskoni emme vietä koko päivää köökin puolella.

Olenko kertonut, että rakastan juhlia, mutta en välttis rakasta niiden järjestämistä? Juhlat ovat mulle kertakaikkinen stressitekijä, enkä edes tiedä miksi? Kai mulla on joku kumma ahdistus siitä, että unohdan jotain oleellista? Niin ja mulle tulee suorituspaineita kun katselen eräidenkin bloggaajien joutseneksi väkerrettyjä serviettejä, 31 raaka-aineen juhlakokkauksia x15 ja rypyttömiä pöytäliinoja. Niin kaipa sitä vain pitäisi hyväksyä, että jokainen tyylillään. Ja toisaalta joskus less is more.

No juhlista tulee varmasti hauskat ja äidin näköiset. Sellaiset konstailemattomat, iloiset (jotain epämääräistä sekoilua voi toki olla...) ja ...äänekkäät (ovathan lapset mukana)! Puhe on kirjoitettu, äidin synttärilahja hankittu, reseptit odottavat tekijäänsä ja juhlavaatteet katsottu (sadevaraus) .

Näistä tulee vuosisadan kekkerit ihan varmasti! Iloa kaikille!


5 kommenttia :

 1. Mökillä kaikki tuo joutsenhörhötys olisikin vaan naurettavaa! Just tuo on tärkeintä; te itse paikalla ja teidän sekopää sakki! Siitä se kaikki syntyy!
  (kuvittele nyt teidät siellä mökillä sliipattuina ja jäykkinä aterioimassa haarukoiden kilahtaessa posliinia vasten...Lasten pitäis olla hiljaa ja nauraa ei saisi, arvokkuutta peliin, nääs!!)
  Ei ei ei, omannäköiset juhlat on ihanat ja sillä silpuli!!!
  Have fun!!

  VastaaPoista
 2. Minustakin mökkijuhlien kuuluu olla rennot ja paikkaan sopivat, enkä ole yhtään kotioloissa ja omalla väellä kokattuna sellaisten monimutkaisten hommien ystävä. Sitten jos vuokrataan juhlatilaa ja tilataan pitovalvelua, niin on helpompi suunnitella tarjoiluun kymmenet eri jutut ja vaatia, että vuokra-astioista ja hopeista voi peilata itseään ;)
  Onnistuneita juhlia teille!

  VastaaPoista
 3. Tulevat juhlat kuulostavat mukavilta! Rennot juhlat ovat parasta eikä niissä tarvita taiteltuja servettejä eikä rypyttömiä liinoja. Jos jotain unohtuu, niin sitä ei sitten tarvita ja juhlat jatkuvat tavallaan.
  Nauttikaa koko rahan edestä!

  VastaaPoista
 4. Rennot juhlat parhaita; älä turhaan stressaa. Hyvält näytät taas :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille! Juhlissa on kuitenkin tärkeintä mukava yhdessäolo, ei se, miten monesta sortista pöydät notkuvat. Ja joo pipertäjäluonteet voivat väkertää joutsenia ihan vapaasti, jokainen tyylillään :)

  Me mennään oikeilla laseilla mutta ruoka syödään kertakäyttöastiolta. Helpompi niin! Nyt toivotaan vielä aurinkoa vieraaksi :)

  Juhlavieraitten autojen hurinan ja skumppapullon posauksen korvissaan jo kuulee: ELisa
  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top