Weekly Report

maanantai 13. heinäkuuta 2015

Viikko oli oikein onnistunut. Alkuviikosta palasin cityyn ja luulin, että olisin ollut siitä innoistani. Katin kontit! Nukuin huonosti ja mietin jo tulevan viikon duuneja...kerrassaan kummallista. Keskiviikko aamusta lähdin mökille ja onneksi lähdin. Kummallinen rauha valtasin mut heti kun kurvasin mökkipihaan. Kuikat kirkuivat, satoi ja ropisi, mutta se ei haitannut tipan tippaa. Sielu NIIN lepäsi. Juoksulenkinkin tein ja uiskentelin järvessä paljon.

Sitten olikin juhlien aika. Juhlien järkkääminen vähän toki vei energiaa, mutta oli se sen väärti. Oli ihanaa nähdä miten äiti ja vieraat nauttivat. Itsekin nautin. Ja puhe äidille onnistui sekin vaikka sitä jännitin.

Pojat lähtivät lauantaina isänsä kanssa lomailemaan. Muutamia kymmeniä kertoja piti halia ja hyvästellä :)  Snif, tuli haikea olo kun viikkoon ei nähdä.

Loman loppu on hassu/kummallinen juttu. Tuntuu, että aivan kuin elämä tähän loppuisi! Mut niinhän se loppuu. Se on kuitenkin pieni kuolema, kun loma on ohi. Viimeinen aamu-uinti sunnuntai aamuna sateessa oli haikeaa, maisema oli uskomattoman kaunis ja vesi kirpakkaa.

Sunnuntaina heräsin mökillä megalomaaniseen työhönaluu angstiin. Keskustelut äidin, siskon ja Tuulan kanssa vähän jeesasivat eli taas kerran sitä sai huomata, että puhuminen auttaa...Päätin, että nautin lomasta loppuun asti täysillä. Lököilin ja otin iisisti, katsoin netflixiä ja kävin kävelyllä. Päätin, että elämä jatkuu ja jos lomalta paluu tuntuu haikealta, se tarkoittaa sitä että loma on onnistunut :)

Olen hiukan kypsä näihin keleihin. Juu nyt kun olen töissä, en mä valita. Totean vain, että nyt saisi jo riittää sateet joka tapauksessa, kiitos. En jaksa talvea jos en saa joka vuotisia auringonsäteitäni. Tää harmaa ja ankea kelihän on pian jo mielenterveysriski!!!

Iloa viikkoon, murut.
4 kommenttia :

 1. Noin kai se vaan menee. Viikon-kaks kestää kun taas pääsee arkeen kiinni.
  Ja sulla sentään oli se loma ;) (en ole katkera mutta kuitenkin....)
  Toivotaan aurinkoa!!!!!

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että juhlat onnistuivat!
  Loman loppu on aina vähän haikeaa, mutta toisaalta pitää ajatella, että uusi loma on tulossa taas jossain vaiheessa.
  Helppoa tässä tietysti on kirjoitella, kun oma loma alkaa vasta kahden viikon kuluttua ja silloin alkavat sitten kunnon lomakelitkin. Mulla on joka kesä ollut tämän työpaikan aikana kesän parhaat lomakelit, joten pitää uskoa, että mun tuurini jatkuu edelleen. Välit ylä- tai alakertaan ovat siis kunnossa! :)
  Mukavaa työviikkoa, yritä kestää viikko ilman lapsia!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä arkeen paluuseen. Itselläni on yleensä aina jonkinlainen haikeus ellei peräti pahanlaatuinen ketutus, kun kesäloma alkaa loppua. Sinänsähän se on ymmärrettävää, koska edessä on koko vuoden aherrus ilman pitkää lomaa. Kauhea olisi se kesä, kun oikein odottaisi, että koska pääsee takaisin töihin :D :D

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä täältäkin arkeenpaluuseen. Onhan se aina haikeaa, kun loma loppuu, jotakin surullista siinä on vaikka yllättävän äkkiä rutiiniinkin taas tottuu. Minulla on loma vasta alussa, että helppohan täältä on huudella.... :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top