Parhautta on....

keskiviikko 5. elokuuta 2015

- löytää Lindexin loppualesta -70% aivan mainio napakka perushame..hintaa jäi 7 eur!
- iloiseksi tulin myös siitä, että leivoin eilen pojille mustikkapiirakan, ja se meni kuin kuumille kiville (huom, se sai kehuja myös poikien kamuilta ;))
- Anna Leenä Härkösen uusin kirja ”Ihana nähä!” Anna-Leena Härkösen kirja on kokoelma suomen ihanimman kirjailijan kirjoitelmia, jotka rohkaisevat, naurattavat, ilahduttavat. Yksinkertaisesti vapauttavat!!  Suosittelen kirjaa rakkaudella. Naurutakuu!

”Yksi ystävistäni on tuskaillut koko ikänsä kilojensa kanssa.
Miksi mä en voi näyttää tolta, hän kysyi kerran mieheltään ja osoitti jotain valokuvamallia, joka keekoili bikineissään vesirajassa.
Ensinnäkin sä olet ihana, mies vastasi. - Ja toiseksi, jos sä haluaisit näyttää tolta, niin sun pitäisi viettää kaikki valveillaoloaikas kuntosalilla. Elämä on liian lyhyt hukattavaksi kuntosaleilla.”
Anna Leena Härkönen

Löytöjä ja päivän pieniä iloja päivään!

3 kommenttia :

 1. Hyvät löydöt. Minulta jäi tänä kesänä omalta osaltani taas vaihteeksi kaikki ale väliin. Pojille sain sentään hankittua jotain perusjuttuja. Onneksi viime kesän saalis oli hyvä ;) mutta kyllä tässä vissiin joutuu syksyllä täydentämään kaappia täyteen hintaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kirja vinkistä, mää niin tykkään Anna-Leenan kirjallisesta huumorista - tai se miten hän kirjoittaa saa monesti nauramaan :)

  VastaaPoista
 3. Kepponen: Täytyy sanoa, että mäkään en ole kovin paljon shoppaillut tänä kesänä. Pojille jotain pientä, esim Lindexilta ja GAPilta.

  Itse löysin muutaman kesämekon Other Storiesilta, mutta kuten tiedämme niitä ei ole tänä kesänä tarvinnut :D

  No ehkä pitelen niitä kotonani tai farkkujen kanssa talvella......

  Hyviä syysostoksia!

  Katja: SUosittelen tota kirjaa lämpimtäi, taattua Härköstä :D
  Iloa!!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top