Voi kiesus No 76

tiistai 25. elokuuta 2015

Satuitteko katsomaan Suomen täydelliset venäläiset naiset – sarjaa eilen? Minä katsoin ihan mielenkiinnosta eikä enempää tarvitse katsoa. Ihan välttämättä ei ole pakko nähdä miten ylimeikatut, luisevat, leikellyt barbit puhuvat erittäin huonoa suomea (josta tuskin sai selvää), kehuvat toisiaan mulkoillen, kehuvat itseään niin että superlatiiveja on enemmän kuin laki sallii (itsetunto kohillaan?), esittelevät intiimisti kivoja (pornahtavia) LUXUS kolttujaan ja napsivat sampanjaa/skumppaa sarjan joka ikisessä ”kohtauksessa”.

Niin ja sarjassa ei oikein tapahdu mitään. Sarjan kohahduttavin hetki oli, kun yksi nainen tullut toisen naisen juhliin. Luulin, että tällaiset sarjat ovat viimeisen päälle käsikirjoitettuja mutta ilmeisesti ei....sen verran ankeata läppä oli.

Maalaisjärkea sarjassa edusti miellyttävä kovia kokenut kalayrittäjä Valeria Hirvonen. Loistavaa, että sarjaan oli saatu edes yksi maalaisjärjen ääni

Jakson hauskin kommentti: ”Saatoin eksyä Stockalle".

Ja joo, ainahan näissä realityissa on ääripäitä edustettuina. Juuri siksi, että sarjat on tehty kauhisteltaviksi ja huomiota herättäviksi. Mutta riittääkö se sisällöksi, että ihmiset voivat pelkästään kauhistella?? Ilmeisesti riittää.

Ihan vaan vinkkinä tuotantoyhtiöille, voisi olla kiva katsella timmissä kunnossa olevia täydellisiä venäläisiä miehiä, jotka hoitaisivat lapsiaan ja shoppailisivat BOSSin kireitä uikkareita ja näiden rikkaat vaimot takaisivat elintason tekemällä työtään niin intensiivisesti ettei heitä koskaan missään jaksossa näkyisi.

4 kommenttia :

 1. aargh! en kestä mitään näistä miljonäärivaimo-sarjoista! Katson niitä aina toisinaan, että verenpaine pysyy kohdillaan ;)

  Ihmettelen aina 1)millainen ihminen (mies?) sietää näitä naishenkilöitä 2)kummalla on enempi päässään vikaa, sillä miehellä vai naisella 3)kenen mielestä ne ovat edustavia, kauniita, näyttäviä ja salonkikelpoisia?

  VastaaPoista
 2. En katsonut, mutta ilmeisesti en menettänyt mitään.
  Kannatan tota sun ehdotusta!
  Voisi myös olla reality-sarja suomalaisista miehistä (koska ne voittaa venäläiset 100-0): asfalttimiehistä, kirvesmiehistä, maanviljelijöistä jne. Mielellään kuvattuna kesähelteillä, ilman paitaa ja silleen lihakset pullistellen.
  Aletaanko kehitellä ihan omia tv-sarjoja? ;)

  VastaaPoista
 3. En katsonut, mutta täytyy vissiin ensimmäinen vartti tsekata. Jostain naistenlehdestä lueskelin väykkäreiden esittelyt ja katselin kuvat.

  Ihmettelen samaa Marikan kanssa, että millainen mies valitsee pornahtavasti pukeutuvan muovibarbin, jonka ajatukset pyörivät pääosin pinnallisten asioiden ympärillä, kumppanikseen.

  VastaaPoista
 4. En katsonut ja päätin etten katsokaan. Saattaisin turhaa itseäni ärsytyksen tilaan. Joskus erehdyin katsomaan jotain amerikkaista täydelliset äidit vai mikä lie olikaan ohjelmaa ja turhauduin :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top