Weekly Report

maanantai 3. elokuuta 2015

Viikko oli työn kantilta edellisen viikon kopio (epäkiinnostavahko = työntäyteinen), joten siitä ei enempää. Illat soljuivat rennosti ottaen, herkkuja syöden ja voimia keräten. Innostuin täysin yllättäen mansikoista, ruuanlaitosta ja leipomisesta taasen kerran! Vähänkö hauskaa! Mikä sen ihanampaa kun tehdä uunituoretta mansikkapiirakkaa tai kokeilla uutta broileripasta reseptiä....se tuoksu ja hyvä fiilis! 

Muuta kivaa viikolla olivat isäni synttärijuhlat. Olin rättiväsynyt kun töiden jälkeen lähdin hakemaan kuopusta juhliin, jonka jälkeen toiseen suuntaan ruuhkaa köröttelyä, jotta pääsimme itse juhlapaikalle. Mutta kun sitten kajautimme isäni pihassa epävireisesti ”paljon onnea vaan” ja pöytään istuimme oli niin hauskaa. Perheen kesken hauskaa läppää, (epä)nokkelia juttuja, joita nauroimme vatsa kippurassa. Illalla vielä ajattelin, että meillä on ihan mainio perhe, kun meillä on naururikasta aina. Niin ja Väiski koira oli super niin kuin aina. Kiitos myös K:lle ihanasta herkuista!

Viikonloppu vietettiin mökillä, ja oli vallan rentouttavaa! Erityismaininnan ansaitsevat:
- päiväsauna pulikointeineen - mikä mainio keksintö!! Ja mikä parasta lapset saavat purettua siinä PALJON energiaa ja ovat illalla väsyneitä ja raukeita.
- kadonneet auton avaimet By Elisa....avain löytyi lopulta keittiöstä
- kadonnut tabletin laturi by kuopus....ei löytynyt
- mustikkametsässä käynti koko porukan voimin (myös pojat!!!), joka oli oikeasti hauskaa!
- delfiinikieli, jonka avulla kommunikoimme
-       hyvä ITSE JUOSTU juoksulenkki 

Puss ja valoa viikkoon, murut!!


Isän "synttärikakku"

Väiski my man

Mansikkapiirakka in the making

Siskon tyttö ja minä; mainio marjastajakaksikko

Bongaa kaksi "metsäläistä"

Kuka muistaa Sidney Sheldonit?? 

5 kommenttia :

 1. Hyvä viikonloppu selvästi! Tsemppiä viikkoon, itse kidun ensimmäistä loman jälkeistä työpäivää lävitse. Eiköhän tämä tästä lähde sujumaan

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä sinne, I feel your pain! Siitä se lähtee, pikku hiljaa! SUosittelen major luokan itsensä hemmottelua iltaisin :)!

  VastaaPoista
 3. Kivoja juttuja on viikkoosi kuulunut: mökkeily päiväsaunoineen, marjapiirakat, naururikkaus, suloinen koiraherra ym. :)

  Todellakin muistan Sidney Sheldonit. Juuri tässä yhtenä päivänä totesin, että pitäisi lukea uudestaan läpi kaikki kirjahyllyni Sheldonit.

  Kaikkea mahtavaa tähänkin viikkoosi! ♥

  VastaaPoista
 4. Terhi: Sidney Sheldonit olivat nuoruudessa ihan parhaita. Muistan, että muutamanakin jouluna sain uuden Sheldonin joululahjaksi ja sitten sitä ahmittiin suklaakonvehtien lomassa :D

  Ehkä Sheldonit on nykyään korvattu Nesboilla tai Mankelin Wallandereilla :D

  Iloa viikkoon Mussu!

  VastaaPoista
 5. Ps. Toi "varjo- Sheldon" ei ollut lupaavan tuntuinen....

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top