Weekly Report

tiistai 11. elokuuta 2015

HM alelöytö tuo brodeerattu hame 15 eur
Vaikka ihmisen pitäisi elää hetkessä, viikko oli hiukan liian paljon odotusta. Odotin, että viikko kuluisi, odotin lomaa, odotin viikonloppua, odotin Tuulan tapaamista. Töissä oli edelleen kiire, mutta ehkä jo hiukan totuin hektiseen rytmiin. Kesäflunssa vaivasi hiukan vielä, ja jouduin nappailemaan duacteja reippaasti.

Poikien kanssa oli kivaa ja...myös jonkin verran roudausta. Kuopusta kuskattiin tenniskursseille ja esikoisellakin alkoi jo olla aktiivisemmin treenejä. Myös nukkumisrytmia harjoiteltiin aikaisemmaksi, ei ollut mikään piece of cake.

Kokkailin myös ahkerasti ja esim koskenlaskijamakaronilaatikko meni kuin kuumille kiville. Valitettavasti se maistui myös minulle, joka olen yrittänyt syödä hiilareita vähemmän. En tiedä mikä mun vatsassa mättää (on mättänyt koko kevään/kesän- stressiä?), mutta mulla on turvotusta koko ajan (ja joo en ole raskaana.....). Suoraan sanottuna mun varmasti kandeis jo mennä tutkimuksiin, alan kyllästyä siihen, että vatsa on enemmän tai vähemmän kuin potkupallo joka ilta.

Perjantaina hurautin vihdoin Tampereelle. Ilma oli vallan upea ja niin nautin kesäisestä fiiliksestä. Oli ihanaa nähdä Tuulaa ja myöhemmin myös Hannaa. Kun Tampereelle neljän pintaan saavuin, alkoi jo pian olla nälkä. Tuula pyöräytti aivan ihanan lohi-mozzarellasalaatin ja kyytipojaksi kuivaa kuoharia. Jälkkäriksi creme vanillaa ja vadelmia& mustikoita. Suorastaan täydellistä!! Tuula on the muumimamma of the hottest, mitä tulee ruuanlaittoon!

Ilta oli jotenkin niin the night's the night. Sanoinkin tytöille varmaan sata kertaa, että on "niin hyvä fiilis". Vaikka otettiin juomaa ja olisi varmasti voinut ottaa vähemmänkin, ajattelin tietoisesti illan aikana monta kertaa että "tää on hieno ilta" ja että kaikki on hyvin, nää ihmiset ovat rakkaus! Otettiin kontaktia tamperelaisiin ja hauskaa oli!!

Dagenefteriäkin pukkasi seuraavana päivänä, kas yllättäen. Nukuttiin Tuulan  kanssa varmaan puolille päivin ja sitten aamupalan jälkeen taas päikkärit - just great! Sitten alkoikin jo elämä voittaa ja alettiin mässäys & katsottiin "Toscanan auringon alla" leffa, myöhemmin vielä saunomista. Myöhäisillan menuna oli kanaa & nuudeleita/sipsejä dippejä. Niin rentoa ja tilanteeseen tarpeellista! Sain myös kivan tarjouksen komealta tamperelaiselta mieheltä: hän olisi ystävällisesti maksanut mun taksikyydin luokseen lauantai-iltana. Kauhean kiva juttu (koska uskon, ettei hällä ollut mitään taka-ajatuksia tarjouksen suhteen...)  mutta vastasin tarjoukseen yllättäen ei.  


Tampereen iltaeleganssia

Rakkaus ja valo

Mitä suloisin tamperelainen pariskunta - sydän heille
 Tuo pariskunta oli tavannut pari vuotta sitten tamperelaisessa tanssipaikassa ja antoi (minulle) ystävällisesti vinkkejä kohdata "true love".
Katri Helenan ja Kaija Koo...ja me :)
Ihanaa viikkoa teille kaikille. Nautitaan "espanjan" helteistä, myös minä lomalainen ja samalla poskiontelotulehdusihminen.

3 kommenttia :

  1. Oli kyllä niin superilta ja ihanaa ja huippua, että hyrisen vieläkin tyytyväisyydestä! Joskus vaan tunnelma, sää, oma fiilis ja kaikki osuu niin kohdilleen, ettei sen täydellisempää voisi olla :)
    Puss sinne ♥

    VastaaPoista
  2. Tuula: oli joo!! Viime perjantaina oikeasti ajattelin että, RAKASTAN MUN ELÄMÄÄ ja tarkoitin tuolloin joka tavua. Rakastan mun ystäviä ja elämää niiiiin paljon. Puss sinne rakkaalle!!

    Helmi: ;)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top