Parasta juuri nyt

torstai 3. syyskuuta 2015

- Tiistaina alkanut Ensitreffit alttarilla, joka on taattu puheenaihe naisten lounaspöydässä. Viihdyttävää, aitoa ja niin koskettavaa! Töissä analysoitua: riittääkö pelkkä sporttisuus yhteiseksi tekijäksi Tanjalla ja Ronilla? (Niin ja Roni vaikutti aika nirsolta, pinnallisuumittarit olivat kohillaan. Ja mikä se tissitaulu oli seinällä, so last season- Tanja heittää sen varmasti kaaressa kämpästä ulos???) Niin ja Sari vaikutti uudelta Miialta.... Entä Mari ja Jouni - saattaa onnistuakin. Mari vaikutti jämäkältä ja jees-mies Jouni sopii siihen kuvioon, jos jaksaa topakkaa emäntää. :) Hah on ihanaa olla nerokas keittiöpsykologi!
- Uusin Netflix-koukkuni on legendaarisesta huumeparoni Pablo Escobarista kertova Narcos. Taattua laatukamaa!
- VILLAKANGASHATTU. Joo kuulitte kyllä!!!  Taisteluni latteutta ja puolinukkuvaa elämää vastaan jatkuu ja olen täysin vakuuttunut, että tarvitsen syksyksi villakangashatun!
Sartorialist on ehdottomasti yksi parhaista tyyli-/muotiblogeista kautta aikojen. Uudelleen löydettyä ja innostuttua!
- KYNTTILÄT! Niitä poltetaan iltaisin ja niitä pitää olla PALJON!

Torstai on toivoa täynnä! Onhan?? Väsyttää ihan pirusti!
http://www.thesartorialist.com/5 kommenttia :

 1. Täälläkin väsyttää ihan hemmetisti ja vaaditaan todellista tahtotilaa, että jaksaa raahustaa iltaan saakka! Mutta mehän jaksetaan, eiks joo?! (Mutta vaadin illalla jotain herkkua...)

  Ja täällä myös keittiöpsykologi vauhdissa. Veikkaan, että Sari ja Antti vois olla hyvä pari, mutta osoittautuuko Sari hankalaksi kumppaniksi..? Marilla ja Jounilla veikkaan löytyvän sopivaa maanläheisyyttä ja realistisuutta. Ja Tanjalla ja Ronilla vois olla ainakin kipinää ja vetovoimaa - toivottavasti se riittäis pidemmällekin :)

  Puss ja iloa!!

  VastaaPoista
 2. Tuula: Todellakin vaatti tahtoa ja eforttia, että pääsee töihin, jaksaa touhuta töissä 8 h (niin että välillä saa todella purra huulta ettei kävisi kärttyisäksi) ja leikkiä kätevää emäntää/äitiä vielä illan! Kyllä me jaksetaan, koska ollaan niin valtavan upeita ja fantastisia arjen sankareita. Ja onneksi huomenna on viikon paras päivä.

  Sari ja Antti vois tosiaan onnaa. Pidän aidosti peukkuja - vaikuttivat symppikseltä!!

  Pusut muru!

  VastaaPoista
 3. Oon aika varma, että villakangashattu toimii sulla ihan loistavasti! Go for it!

  VastaaPoista
 4. Viilakangashattu varmasti pukee sua... Mä alotan syyskauden tutulla ja turvallisella trikoopipolla :DDD Niin nättiä! ;)
  Kynttilöitä oli meidänkin huushollissa eilenkin niin paljon, et lämpötila alkoi nousta. Kiva, ettei tarvii pitää lämmitystä päällä.
  Onneks on jo perjantai WUHUUUU! Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 5. Multa on ihan jäänyt katsomatta tuo Ensitreffit, pitääkin muistaa ensi viikolla.

  Oikein hyvää viikonloppua!!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top