Weekly Report, joka ei ole viikkoraportti

tiistai 15. syyskuuta 2015

Tässä tulee nyt maailman kummallisin viikkoraportti, koska tämä ei ole viikkoraportti laisinkaan.

Viikko oli köllöttelyä, saarioisten ruokia, dvd- elokuvia, silmäiltyjä kirjoja ja lehtiä (jotka eivät kovin paljon edenneet), viluista oloa, niiskutuksia ja henkistä ja fyysistä kurjaa oloa - ensin sairastivat pojat sitten minä.

Koska viikossa ei ollut raportoitavaa, mennään aivan toiseen aihealueeseen.

Välillä sitä tuntee itsensä ihan pöllöksi ottaessaan asukuvia omassa pikkuruisessa eteisessään, jossa on hyvässä lykyssä fudispalloja ja -kenkiä hujan hajan. Muotiblogit ovat muotiblogeja ja minähän en siihen kategoriaan edes haluaisi, mulla on joskus ihan asiaakin.

En myöskään julkaise kuvia, jossa yksikään hiussuortuva ei ole poissa paikaltaan. En osaa tähyillä erityisen eteerisesti taivaanrantaa ja samalla eteerisesti kaukaisuuteen. Kuviani ei muokata hattara-filterillä vaikka niissä olisi sellaista kivaa haaveiden saavuttamisen tuntua. Kuvani ovat omanlaisia, omannäköisiä ja minun mielestäni hyvä niin.

Eli kysymys kuuluu kiinnostaako muita kuin minua asukuvani ?

Se on vain niin pirun ristiriitaista. Elämä on. Maailma voi huonosti, ihmisiä kuolee tai elää köyhyysrajalla, pakenee sodan alta kotimaastaan ja silti minä mietin mitä päälleni laitan. Eri asia sitten onkin, kirjoitanko siitä tai julkaisenko siitä kuvia.

Iloa viikkoon. Tiistait ovat toivoa täynnä.13 kommenttia :

 1. Minua ainakin kiinnostaa, ihania vinkkejä niistä saa :)

  VastaaPoista
 2. Kiinnostaa! :)
  Vaikka maailma romahtaisi (ja ihmiset riitelisivät siitä, pitääkö auttaa vaiko eikö saa auttaa - ja ketä. voi huokaus...), niin aurinkoa, piristystä ja kepeyttä tarvitaan. Ja erityisesti sitä tarvitaan silloin, kun kaikki muu on niin vaikeaa. Piristä meitä siis jatkossakin, sinä arjen ja elämän ihana piristysruiske ♥ Sitä paitsi realistisuus (ilman filttereitä ja eteerisiä hössötyksiä) on pop :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä kiinnostaa! Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 4. tykkään asukuvistasi!
  Kun itselläni muotisilmä katsoo kieroon tai on peräti sokea, on ihanaa saada jonkinmoisia vinkinpoikasia <3!

  VastaaPoista
 5. Jatka blogiasi ihan samaan malliin. Asukuvat ovat kivoja siellä välissä. Toivottavasti teillä on tauti hellittänyt. Täällä ei ole. Juhannuksesta asti olen tätä flunssaa potenut ja nyt se on myös miehellä ja toinen inttipoikakin potee jotain korvatulehduksen jälkitilaa.

  VastaaPoista
 6. Sinun asukuvathan ovat ihan huippuja! Niitä oikeita muotiblogeja selatessa tulee joskus olo, että ne kuvaavat yli-ihmisiä, että onko noin täydellistä olemassakaan! Ja miten kaikki on tosiaan hiussuortuvaa ja ympäristöä myöten täydellistä. Vaativatkohan ne rankkaa stailaamista, siivoamista ja puunausta..
  Eikö ole vapauttavaa kun ne jalkapallot voivat pyöriä kuvissa ja omien hiustenkaan ei tarvitse olla täydellisesti. Vinkkejä saamme me lukijat silti vaatteistasi. Ja kuvat ovat hauskoja! Olisi tylsää jos rupeaisit eteerisen mystisesti tuijottelemaan sivuille :D
  Eli jatkathan!
  terkuin entinen Soolis

  VastaaPoista
 7. Mä olen ainakin kiinnittänyt kokoajan huomiota siihen, että taustalla on Koti ja edessä keikistelee (hihi) pirtsakka ja tavallinen (pelkkää plussaa!!) nainen. Yhtäkään eteerisen tylsää täydellisvaatetustustaplääblogia en seuraa. Yksi on listalla, mutten koskaan edes klikkaa sitä auki.
  Muodista mä en tajua tuon taivaallista, mutta värit vielä sentään erotan. Saatan siis katsoa että "onpas pirtsakka" pusero -tyyliin....

  VastaaPoista
 8. Minähän olen aina katsellut, että sulla on siistit nurkat :D Ettet vaan olisi kuitenkin stailannut rajusti :D :D

  Itse tykkään sellaisista asukuvista, missä on ihan oikeita vaatteita, joita käytetään koko päivä. Eikä sellaista meininkiä, että vaihdetaan vaatteet kuvausta varten. Siinä hämärtyy, että kuinka käytettäviä vaatteet ovat. Kulkeeko joku oikeasti kesäisin mukulakivikaduilla 12cm piikkikoroissa? Missä työpaikassa voi hengailla juuri vesirajan peittävässä hameessa ja vahvassa iltameikissä? Saako rintavako näkyä muualla kuin iltabileissä? Kuinka moni oikeasti käyttää Suomen syksyssä/talvessa lyhythihaista takkia? On täysin mahdollista (ellei peräti todennäköistä) että olen vaan liian vanha ja väärällä alalla.

  Tykkään sinun asukuvistasi, joissa on asuja, joita voin uskoa käytettävän muutenkin kuvauksesssa.

  VastaaPoista
 9. Kyllähän minä seuraan sinua joka päivä, vaikka harvoin kommentoinkaan. Kivoja juttuja, nasevia kommentteja sekä pirteitä kuvia. :) Haleja!!!

  VastaaPoista
 10. rvaK: tuo on muuten totta - voiko tuollaisissa muotikuvien vaatteissa mennä töihin - ja millaisiin toimistoihin /työpaikkoihin?
  Meillä toimistolla on aika ajoin niin viileää, ettei täällä edes tarkene missään kovin lyhythelmaisessa /avokaulaisessa vermeessä.
  Henk.koht. kaipaisin jotakuta stailaamaan minut arktisten alueiden toimistokuosiin :)

  VastaaPoista
 11. Ehdottomasti jatkat! Mä rakastan sun asukuvia. Erityisen paljon rakastan sitä satunnaista tavarakaaosta joka kuvissa näkyy.
  Olet ihana ja aito ja stailaajien kuningatar

  Marika, kysäsepä Elisalta vinkkejä työpukeutumiseen, mutta älä usko jos puhuu jostain laatikkovaatteesta ;)
  MItä me laitetaan kuvauksiin päälle?

  VastaaPoista
 12. P: laatikko vois mun tapauksessani olla ihan hyvä ratkaisu. Ja pussi päähän :)

  Koska kuvauksissa mun ymmärtääkseni kaikki (muut) aikoivat nuoleskella öljyisiä sormiaan ja luoda merkitseviä katseita kameraan, niin varmaan jotain melko läpinäkyvää, helposti pestävää ja avonaista. Mä ajattelin olla vastakohta ja pukeutua kirjastotätimäiseen hiirenharmaaseen poolopaitaan. Ja luoda tuiman merkitseviä katseita. Ja rouskautella provosoivasti porkkanaa.

  VastaaPoista
 13. Ihania asukuvia sulla :)))
  Kiva kattoo, mitä voisi päällensä vetää, kun omassa työssä farkut ja huppari on niin kätevät :D

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top