Weekly Report

maanantai 7. syyskuuta 2015

Syyskuun eka viikko vaan meni hupsis omalla painollaan. Aika perussettiä mutta paljon kivaakin.

Ruuanlaittobuumi oli edelleen pinnalla ja kokkailin paljon. Tein mm. pekoniruusukaalipastaa ja pitkästä aikaa sämpylöitä, jotka menivät kuin kuumille kiville.

Sitten asiasta kukkaruukkuun...en ole aikoihin raportoinut nettideittailusta blogissa. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että revittyäni teipattuja hiuksiani turhautuneena viestien tasosta johtuen suljin toviksi profiilini. Verenpaineeni alkoi nousta vaarallisen korkealle ja pelkäsin upean tukkani puolesta. Muutamassa viikossa sitä kuitenkin kummasti unohtaa, minkälainen määrä skeidaa inboxiin valuu netin likavesiputkistoja pitkin. Yllätyin kuitenkin iloisesti, kun avasin profiilin uudestaan muutama viikko sitten. Sain erittäin positiivisen viestin mieheltä jolla oli todellakin sana hallussaan.
Torstaina olimme ex tempore pikakahveilla ja yllättävän hauskaa oli. En muista milloin olisin viimeksi nauranut täysin vieraan ihmisen kanssa noin paljon....ehkä mies menee jatkoon?

Perjantaina syyskuu toi esikoiselle mukavan ylläripyllärin eli syysflunssan. Otimme rennosti ja köllöttelimme kotona leffan ja dippien/sipsien muodossa. Rentouttavaa!

Lauantai meni tennishallilla kuopuksen peleissä. Kuopus pelasi tosi hyvin (kehitystä on tapahtunut ihan huikeasti)  ja hän säteili saamastaan huomiosta - paikalla kun olivat sekä mummi, vaari että isä. Oma rakas lutunen, äidin oma muru!

Sunnuntaina en tehnyt/emme tehneet kovinkaan paljon mitään järkevää ja hyvä niin!

Verratonta viikkoa kaikille!

Kipeä mussu

4 kommenttia :

  1. Syysflunssaa on hurjasti liikkeellä. Meillä se on jo ollut kaikilla muilla paitsi mulla, mutta vähän se taitaa munkin ovelle jo koputella...
    Puss ja ihanaa uutta viikkoa - sateesta huolimatta (täällä lotisee taivaan täydeltä)!! ♥

    VastaaPoista
  2. Meillä ei onneksi ole vielä syysflunssaa. Mun kun ei ole parantunut vielä kesäflunssakaan. Juhannuksena aloitin sairastamaan ja nyt on hoidettu sen jälkeen keuhkoputkentulehdus, poskiontelontulehdus, korvatulehdus ja silmätulehdus. Pään aukot on siis jo läpi käyty, että en tiedä minne tuo tauti seuraavaksi siirtyy.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top