Aurinko tuli

maanantai 26. lokakuuta 2015

Olen niin iloinen, että näin piiiiiitkästä aikaa rakasta Pinkkiä.  Hauska yhteensattuma oli sekin, että sattui olemaan JUURIKIN hänen synttäripäivänsä ja minä sain kippistää kahvikupilla hänen kunniakseen ja rouskuttaa (hänen tuomiaan) croisantteja.

Ehdimme käydä läpi elämää, joka välillä tuntuu olevan ihan paikoiltaan. Miettimään syvällisiä, esim että on EHDOTTOMASTI parempi olla Tikru kuin Aasi Ihaa.

En tiedä mitä tästä naisesta sanoisi muuta kuin, että hän on muutamakin kerran kuunnellut holtintonta tyrskintääni puhelimessa kun olen ollut todella allapäin, yhdessä olemme miettineet ratkaisua kimuranttiin probleemaan, hän on hassutellut kanssani monta monituista kertaa esim tekeytymällä ravintolassa toimittajaksi ja ilahduttamisen armolahjakin hänellä on. Kertakaikkisen ihana tyyppi ja pokkanainenkin hän on!

Onneksi olkoon Pinkki & kiitos tuestasi, ihanaa kun sun käyntiä varten ei tarvitse imuroida. Synttärit ovat tärkeä + ihana asia, juhlitaan niitä pian pikkumustissa, nauretaan niin kuin olisimme karusellin kyydissa naama loistaen, eiks joo?

Puss!5 kommenttia :

 1. Sä näet mut niin ihanalla tavalla, että voiko parempaa lahjaa 45-vuotiaana saada!
  Ihana ystävä olet! Samalla aaltopituudella jo ainakin kolme kokonaista vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattele, ystäviä jo 3 vuotta! Ollaan kyllä koettu paljon ja ehdottomasti lisää hyviä hetkiä -antiikkisia- on edessä. ❤❤❤

   Poista
  2. Ajattele, ystäviä jo 3 vuotta! Ollaan kyllä koettu paljon ja ehdottomasti lisää hyviä hetkiä -antiikkisia- on edessä. ❤❤❤

   Poista
 2. Ja karusellissa mua alkaa oksettaa, jospa joten kikatetaanko kuten vuoristoradassa, siinä Linnanmäen puisessa antikkisessa. KAksikin vertauskuvaa meistä on tuossa. Antiikkiset elämän vuoristoradasta nauttivat!

  VastaaPoista
 3. Ihanat TE! Kuvailit Pinkkiä niin hyvin ja osuvasti. Ja totta, että elämä on vuoristorata. Parempi se kuin matojuna ;) Joskus vuoristoradassa pelottaa, joskus hihkuu riemusta, joskus sitä joutuu hetkeksi pimeään tunneliin. Onneksi on hyviä kanssamatkustajia <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top