Liebster award

lauantai 10. lokakuuta 2015

Kiitos Kepponen haasteesta. :)


Haasteen säännöt:
1. Kiitä tunnustuksen antanutta bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
Kiitos oikein suuresti Kepponen. Kepponenhan on Pk seudun vauhdikkain Mama, joka bongaa parhaat mestat/ravintolat (erityisesti lapsiperheen näkökulmasta) ja meidän onneksemme vinkkaa niistä meitä tavallisia pulliaisia. Aivan parhautta ovat myös Kepposen matkareportaasit ja "omat hetket", joita kaikki naiset joskus tarvitsevat.

2. Vastaa sinun nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkitä 11 Liebster Award -tunnustuksen saavaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä valitsemillesi blogeille. Kepposen kysymykset olivat hyviä, joten näillä mennään :)


1. Millainen blogi sinulla on? Onko blogisi muuttunut matkan varrella?
Blogini taitaa olla aikamoinen sekametelisoppa, joka alkoi lapsellisen kotona olevan äidin väylänä ulkomaailmaan/muihin äiteihin. Mulla oli mies, joka teki pitkää päivää tai reissasi paljon, ja olin hetkittäin yksinäinen. Työhönpaluun/eron kautta blogi toimi jonkinlaisena terapiana tai piristäjänä, jota käytin mm itseni tsemppaamiseen.

Tätä nykyä blogi on mulle kuin muistitaulu/päiväkirja, joihin kirjaan arjen tapahtumia, mulle sillä hetkellä mielenkiintoisia juttuja. Olen huomannut, että kirjoittamisen kautta muistoista tulee tarkempia, oikeampia, verevämpiä, ei tosin välttis aina siloiteltuja ja kaunisteltuja merkintöjä.

Rakkauteni muotiin näkyy myös blogissa. Rakastan muotia ja seuraan sen liikkeitä tiiviisti, tykkään ihan valtavasti kauniista vaatteista- järki kädessä ja tarkan markan tyttönä. Vaatteet kertovat persoonasta ja ihmisenä olemisesta. Mielestäni se on itsensä ja muiden kunnioittamista, että pukeutuu kivasti - tai oikeammin sanottuna oman näköisesti. 

3. Mitä haluaisit blogissasi kehittää? Olen täysin käsi kaikessa teknisessä, joten ihan kaikkea teknistä hienosäätöa olisi kiva tehdä.

4. Millaisen neuvon antaisit aloittelevalle bloggaajalle? Ole aito, oma itsesi ja rehellinen. Se kantaa pitkälle!!!

5. Mikä olisi unelma-ammattisi? Tällä hetkellä haaveilen sosionomin, psykologin tai kirjastovirkailijan ammatista. :D

6. Paras tapasi rentoutua? Ulkoilu metsässä, lukeminen, ruuanlaitto, oleminen, joihin liittyy omaan rytmiin ja ajatuksiin laskeutumista. Mitä vanhemmaksi tulen sitä enemmän tarvitsen omaa aikaa ja hiljaisuutta, niin se vaan on.

7. Mistä haaveilet tällä hetkellä? Rauhallisemmasta perusarjesta, ulkomaan matkasta aurinkoon, tasa-arvoisesta rakkaudellista parisuhteesta. Kasvohoidosta, jossa en ole käynyt n 5 vuoteeen.

8. Paras vuodenaika? Kesä, olen valon lapsi. Abso-fuckinglutely.

9. Oletko jo miettinyt/ostanut joululahjoja? On mulla muutama hankittuna. Lähinnä lapsille.

10. Paras lahja, jonka olet koskaan saanut? Lasten itsetehdyt lahjat ovat ihan omaa luokkaansa, ne aiheuttavat aina kyyneltulvan. Sitten ystävien ajatellut lahjat, jotka ovat naurattaneet, ilostuttaneet tai koskettaneet. Niitä on niin monta!!

Muutama ystävä on muistanut mua sellaisissa tilanteissa, joissa olen ollut täysin rikki/puhki ihan vaikka naisten lehdellä tai suklaalevyllä. Sellainen muistaminen on TOSI ystävyyttä.

Ja onhan niitä ihanilta miehiltäkin saatuja IHANIA lahjoja, juuri se oikea kirja herra x:ltä, tai exältä saadut sormukset kun lapset syntyivät tai haaveilemani maailman ihanin Longchamp laukku eräältä exältä. Olen onnekas!

11. Millä perusteella valitset ne blogit, jotka pääsevät lukulistallesi? Mistä itse eniten saan irti - ja blogit jotka itse asiassa kiinnostavat minua eniten - ovat blogeja tavallisten, todellisten inhimillisten ja aitojen naisten kirjoittamia blogeja aivan tavallisesta arjesta. Arjen iloista ja suruista, valoista ja varjoista, ihmisen epävarmuuksista ja inhimillisyydestä,  sateesta ja tornadoista. Mielenkiintoisinta on siis juuri se, että nämä blogin kirjoittaja raottavat ovea ”omaan sisimpäänsä”, he kertovat jotakin itsestään. Se minusta on juuri kiinnostavinta ja se – yhtään liioittelematta – vaatii mielestäni näiltä ihmisiltä rohkeutta. Onhan se helpompaa tuoda esille blogissa vaatekaappiaan kuin omaa pääkoppaansa.

Haastan kultaiset ja mainiot:
Tuulan
Pinkin
Helmen
Nainen Talossa

ja ihanat

Suvi
Priitta
Kuvat hyvin tai vähemmän hyvin vanhoja :D
4 kommenttia :

 1. Kaunis kiitos haasteesta! Pidän näistä :).
  Sinä kiteytit hienosti bloggaamisen merkityksen muistojen selkeyttäjänä. Kirjoittaminen tekee koetusta todellakin itselle jotenkin näkyvämpää ja voimakkaampaa. Minä olen niin visuaalinen ihminen, että valokuvat jäävät myös muistoiksi päähäni. Paremmin kuin se, minkä "omin silmin näen". Aika hassua!
  Aidot blogit ovat parhaita. Sinulla on sellainen <3.

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta <3
  Hockey mama vastailee heti, kun ehtii ;D

  VastaaPoista
 3. Kiitos muru <3 Pitääpä vastailla...

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top