Päivän monta parasta

perjantai 30. lokakuuta 2015

- omavaloisuus! Muistutetaanpa mieleen mitä oikeastaan on omavaloisuus? Seela Sellan ajatusta lainatakseni omavaloinen ihminen on, ihminen joka tuo valoa ympärilleen.
Sitä kohti haluan aina ponnistella
23 things I wish I’d known at 23.” (numero 20 on loistava)
- tämä lettikampaus (tämän voisin tehdä vaikka siskolleni viikonloppuna) 
- maailman ihanin helmikirjailtu pikkujoulu/syysmekko. Jos olisin enemmän mekko-ihminen näkisin itseni tennareissa ja tässä - koko talven!
- Docventures-  Hymyjen maa dokkari. Näkemisen arvoinen, eikä minun mielestäni ollut sosiaalipornoa. 
- ystävät - ilo, tuki ja turva. Ystävät ovat mulle suuri vahvuus, jotka antavat voimaa ja rohkeutta toimia vaikeissa tilanteissa, näkökulmaa ja ymmärrystä elämään. Mulle ystävät ovat elämän kulmakiviä siinä missä lapset ja perhe. Erityisen tärkeitä ystävät ovat vaikeina aikoina.

Rentouttavaa Pyhäinpäiväviikonloppua! Halatkaa itseänne ja läheisiänne. Syökää jotain herkullista hyvässä seurassa. Ja muistetaan poismenneitä, minä aion käydä haudalla.

Pikagalluppi: Mitä ruokaa teillä syödään Pyhäinpäivänä? Mulla ajatus ei juokse....

Päivän ajatus vuodelta kuokka ja kirves - toimii edelleen
 

10 kommenttia :

 1. Omavaloisuutta pitää opetella, harjoitella ja vaalia!
  Ystävistä saa VOIMAA. Eilen sen taas huomasin minäkin.
  Pikagalluppiin en osaa vastata. Töissä menee koko vkl ja tod näk töiden jälkeen ei jassa mitään ihmeitä laitella. Kuppinuudelia ? ;)
  Rentoutukaa te, joilla on siihen mahis. Täysillä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin huomasin ystävyyden voiman eilen. Samalla kun ruokki masuaan, sitä ruokki sieluaan. Parhautta!

   Kuppinuudeli kuullostaa hyvältä, mä itse asiassa syön niitä aika usein. Esim hyvä pikalounas duunissa....

   Mä yritän päästä ruuan suhteen sieltä mistä aita on matalin näillä energiatasoilla....nakit ja ranskikset pojille ;)?

   Iloa!

   Poista
 2. Katsoin myös Hymyjen maan. Tuli itku siinä kohti kun poika tapasi isänsä. Huh, mitä elämiä ihmisillä! Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo isän ja pojan kohtaaminen oli todella koskettava. Ja muutenkin ei tota dokkaria voinut kuivin silmin katsella. Jäin myös miettimään miten päähenkilön elämä sujuu nyt....?

   Kaunista ja valoisaa viikonloppua!!

   Poista
 3. Täällä ei haisuakaan mitä viikonloppuna syötäisiin. Lapsuudenkodissa oli aina pyhäinpäivänä jotain juhlallista - paistia tms. Mä en taida venyä moiseen :D
  Ystävät tosiaan kantavat monen jutun yli ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli Pyhäinpäivänä lapsuuden kodissa parempaa ruokaa....meidän/mun kodissa ehkä panostetaan kivaan kattaukseen, kynttilöihin ja ilmapiiriin ;).....Ei vaan jaksa väkertää. MÄ vaan EN oo mikään superkodinhengetär.

   Taidan laittaa uuniin kanafileitä ja tehdä itse rosmaariiniperunoita. Voidaan hyvin, muru!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hyvä idis! Helppoa ja herkullista! Ihanaa pyhää!!

   Poista
 5. No siis sähän vaikutat maailman omavaloisimmalta ihmiseltä! ♥ Todellakin!

  Kunpa joku olisi vääntämässä mulle tommosia lettikampauksia joka ikinen aamu... Ja kunpa olisin laihempi, niin mäkin todellakin tallustelisin tuossa mekossa AINA. Ihana!

  Jaa vai että mitä ruokaa... No meillä pidetään (siis ihan kotiporukalla) huomenna pienimuotoiset Halloween-kemut, minkä takia ruokana on mm. muumionakkeja ;) Sunnuntaina teen karjalanpaistia minäkin.

  Ihanaa & rentouttavaa viikonloppua sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä omavaloinen? Oih mikä ihana kohteliaisuus - KIITOS! Varsinkaan kun viime aikoina ei ole olo tuntunut siltä- väsyttää/takkuaa.

   Sinä vasta tunnut olevan omavaloinen ihminen. Mun mielestä omavaloisuus on sitä, että vaikeuksienkin alta puskee läpi sellainen huumori/positiivisuus/sisu. ....Vaikea määritellä tarkemmin, ehkä kuitenkin ymmärrät mitä ajan takaa?

   Muumionakit kuullostaa aivan mahtavalta. Itse en sellaiseen veny nyt kun olen itse muumio. Mutta ainakin ruuasta on tulossa hyvää. Loistokemuja teille, kannat kattoon ja ihanalle rentoa/suloista/kaunista viikonloppua myös!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top