Weekly Report

maanantai 26. lokakuuta 2015

VIIKON FIKSUIN TEKO: Olen kiirehtinyt eteenpäin niin lujaa, ja törmäillyt rajoihini niin etten ole ehtinyt tuntea oikein mitään ja se ei tee ihmiselle hyvää, pitemmän päälle. Pitkään kestäneen puskemisen jälkeen, olen päättänyt päästää irti, hetkeksi.

VIIKON KAPPALE: Adelen Hello. Onhan tää nyt hieno kappale.


VIIKON RUOKAMENU: Ateriat vaihtelivat kanavokista, Peppi Pitkätossun voimavuokaan -  olivat poikien sekä äidin mieleen!

VIIKON OIVALLUS: "No more yes - it's either HELL YEAH! or no." -Derek Sivers

VIIKON ASU: Raitaa, raitaa - mitäpä muutakaan.

VIIKON Vain ELämää-KAPPALE: Vicky Rostin järkyttävän hieno versio kappaleesta Jos mä oon oikee. Huikea. Aivan oma/taitava versio konkarilta.

VIIKON ELOKUVA: Lomasankarit. Poikien valitsema leffa Makuunista, josta minäkin tykkäsin.

VIIKON KAUNEUSTEKO: Duunaa omat omat kulmakarvasi kuntoon ja nuorennu vuosia. Antaudu ammattilaisen käsiin tai tee itse. Juttu täällä.

VIIKON IDOLI on iki-ihana Astrid Lindgren. Astrid Lindgren hyppäsi kuusikymmenvuotiaana aina tilaisuuden tullen heinäkasaan ja kiersi lapsuudenkotinsa makuuhuonetta koskematta jalallaan lattiaan. Vastaanottaessaan Ruotsin akatemian suuren kultamitalin hän sanoi: " Sehän painaa kuin pilsneripullo. Olen hyvin ylpeä."
- Lainuas kirjasta Merete Mazzarella: Aurinkokissan vuosi -

Valoisaa viikkoa, pitäkää huolta itsestänne!

2 kommenttia :

  1. Telkasta katsottuna Vicky Rostin tulkinta oli koskettava. Pelkkänä ääninauhana se valitettavasti kuulosti minusta päihtyneeltä karaokelaulajalta :) Vaatii siis ehdottomasti koko myös kuvan :D Adele ei kyllä petä ikinä.

    Meillä on Lomasankarit näkemättä, täytyykin pitää se mielessä. Ollaan vaan niin laiskoja, että vuokrattavien leffojen pitää löytyä Elisa Viihteestä, kun laiskat eivät jaksa ponnistaa vuokraamolle saakka :( Meidän vakkarivuokraamo lopetti jo pari vuotta sitten. Ensimmäisenä huomasimme sen karmean vahingon kun piti saada iso määrä hyviä irtokarkkeja.

    Mukavaa viikkoa!!!

    VastaaPoista
  2. Hyvä viikko, toivottavasti tämä jatkuu samanlaisena!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top