Kaikki elämän varrella tulevat kokemukset ovat lahjoja.

lauantai 21. marraskuuta 2015

Jos ei ole liikaa omia sanoja, onneksi voi nojautua viisaimpien - esim lempiguruni - sanoihin: 

” Meille on annettu tunteet jotta voisimme kasvaa. Tunteet ovat energiaa, tunne opettaa, miten voit suhtautua rakastavammin itseesi ja läheisiisi. Tunteita työstämällä pimeyden voi poistaa omasta sisimmästä. Meissä kaikissa on pimeyttä, sisällämme on siemeniä sekä hyvään että pahaan. Onneksi voimme valita sen, mitä itsessämme ruokimme."


”Kaikki elämän varrella tulevat kokemukset ovat lahjoja. Ne hurjimmatkin. Kaikesta voi oppia. Mikään elämässä ei mene hukkaan tai ole turhaa. Kun tapahtumia tarkastelee tästä näkökulmasta, elämästä tulee täyteläistä ja antoisaa ei enää niin kivuliasta.”


"Vaalikaa hyviä asioita elämässänne. Valitkaa lähipiiriinne ihmisiä joiden kanssa on turvallista ja mukava olla. Se tuntuu myönteisenä energiana koko kehossa. Olkaa avoimena kaikille rakkauden täyttämille suhteille. Sielunkumppanin voi kohdata niin ihmisessä kuin eläimessä, aikuisessa tai lapsessa.”


"Kuvittele itsesi täysin rauhalliseksi keskellä pahinta aamuruuhkaa. Kuvittele pysyväsi tyynenä, vaikka työnantajasi on moittinut sinua koko päivän. Mitä jos vihan ja ärtyneisyyden sijaan elämäsi sisältäisi lämpimiä ihmissuhteita ja yhteenkuuluvuuden tunnetta? Mitä jos elämässäsi vallitsisi emotionaalinen vapaus?"

Judith Orloff

Puss!Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top