Pitäisi olla parempi ja pitäisi olla voimakkaampi.

perjantai 6. marraskuuta 2015

Elämä viime kuukausina ollut pelkkää matalalentoa ja kyllähän se jossain näkyy, ihminen kun ei ole kone. 
Olen tuntenut oloni erityisesti tällä viikolla pieneksi, heikoksi ja vaikka toistan itseäni väsyneeksi (kyllä, tiedän että todellakin alan toistaa itseäni ja blogista on hyvää vauhtia tulossa väsymys- ja valitusblogi), koti on kuin hävityksen partaalla, pyykkikori pursuu yli äyräiden, kotitöitä riittää, valmisruuat on kohta testattu laidasta laitaan.

Koska kirottu aivoni ei koskaan pysähdy, en voi lopettaa pohtimista ja miettimistä, ajatustyöni on ollut ylikierroksilla ihan yhtä lailla kuin minäkin. Olen aika varma, että ongelmani on se, että EN VIIMEISEEN ASTI USKALLA/HALUA OLLA HEIKKO. Yritän jaksaa ja tsempata, ja toisaalta haluaisin päästää irti, antaa itseni olla väsynyt ja kertakaikkiaan vain levätä. Välillähän se on niin, että väsyneenä kannattaa kammeta itsensä ihmisten ilmoille tai urheilemaan (koska SIITÄ saa energiaa) ja välillä lepo on vain ainoa oikea vaihtoehto. Luulen, että ikä tuo kokemusta siitä, milloin sitä (sisimmässään) tietää eron noiden kahden välillä.Minähän olen aina ollut hyvä antamaan armoa yliempaattisuudessani kaikille, paitsi itselleni. Koska se armo ja rakkaus, joka on filosofiani ydin, ei tietenkään kosketa minua itseäni. Minun pitäisi olla parempi, ehtiä/tehdä enemmän ja olla voimakkaampi.

Onnea tms on se, että tänä viikonloppuna mulla on kalenteri tyhjä (isänpäivää lukuunottamatta) ja aion pyhittää sen itselleni. En usko, että teen kovinkaan paljon. Jokainen solu mussa huutaa rauhaa, hiljaisuutta ja lepoa. Koska universumi on ihan välillä ihan paras, sitä joskus voi saada JUURI sitä mitä tilaa :)


Tiedän sydämessäni, että vahvuus on jo minussa.  Haluan olla se urheaksi kiillotettu itseni versio, jonka puen jakkuun, punaisiin huuliin ja jonka haluan näyttää muille ihmisille. Ja sisimässäni tiedän, että jokainen hetki on tärkeä, ja jokainen hetki vie eteenpäin. 
Tämä päivä on jo eteenpäin.

Ihanaa viikonloppua, rakastakaa itseänne!

7 kommenttia :

 1. Sä et todellaan ole yksin. Paljon pitäisi olla (eritysesti töissä) mutta ihminen ei ole kone. Sinne lepoa ja rakkautta.

  Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sydän Riikka. Yhdessä olemme enemmän!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos E, voimia, valoa ja positiivista energiaa sinnekin.

   Poista
 3. Rauhallista ja rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kepposka ja sulle huikeaa, ihanaa ja onnellista reissua!!!!

   Poista
 4. Joskus kuulin suuren viisauden, kun joku sanoi raamatun lauseesta "kohtele muita kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan", että se menee myös toisin päin: kohtele itseäsi kuten haluat kohdella muita. Armoa, lempeyttä ja ymmärrystä siis myös itsellesi, muru ♥
  Joskus on hyvä päästää irti taakoista. Ei ikinä tiedä miten korkealle ilmapallo nousee, kun se paino ei vedä sitä alas... Puss!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top