Weekly Report

maanantai 2. marraskuuta 2015

Viikko oli raskas kuin ylitse pursuava kivireki, mutta valoisaa ja kaunistakin oli - niin kuin aina, kun oikein tarkasti katsoo.


VIIKON HULLUTUS: Ostin Lindexin -70% alesta Holly & Whyten puuvillajakun, joka oli - täysin kaikkia todennäköisyyksien lakeja vastaan - väriltään ORANSSI. Jostain syystä mä en ole omistanut koko elämäni aikana mitään oranssia - no ok ehkä tukan hetkellisesti kerran nuoruudenhullutuksen johdosta. :)....

Sitten selvisi syy. Netin mukaan (ja se on aina oikeassa) "oranssi on yhtä hymyä ja iloa. Eloisana ja seurallisena se aivan houkuttelee vieraanvaraisuuteen ja leikkimielisyyteen. Sanotaan, että oranssi on tunteiden ja älyn tasapainottaja, joka tuo meissä esiin halun palvella toinen toistamme. Monissa uskonnoissa oranssia pidetään pyhänä värinä ja auringon symbolina, se on kuin elinvoiman ja innostuneisuuden perikuva. Jos rakastat oranssia, rakastat elämää!"

Alitajuisesti tarvitsen kaikkea tuota elämääni. :)

VIIKON FAMILY REUNION: Sunnuntainen Pyhäinpäivä-ateria äitini luona. Meininki oli just niin rento niin kuin aina tällä porukalla, äiti oli kultainen, ruoka maittavaa, meno riehakasta (lasten riehunnan johdosta makuuhuoneenovi siirtyi pois paikoiltaan.) Don't ask about details. Taitavat siskokset ja kätevät emännät: ELisa ja Suppe saivat oven takaisin paikoilleen. Kiitos Mamma emännöimisestä!

VIIKON ARTIKKELI: täällä. Lue oikeasti- todella FIKSUA. Niin totta tämä: "I was given one piece of advice that really changed me. It was during a stress-management training course, when my instructor said, "Jo, you know, someone, somewhere, out there right now, thinks you're a shit. And there's nothing you can do about it."

Talk about blunt. I laughed out loud. But I can't tell you how liberating it's been for me. Whenever I'm feeling sick with worry about what people really think of me, I remember this and exhale. Other people's opinions are so largely out of our control.

VIIKON LAINAUS/SANONTA: "This too shall pass" by Pinkki. Viisas nainen.

VIIKON KULINARISTINEN highlight: Paistetut kanafileet ja rosmariini/valkosipuli/oliiviöljy:llä maustetut uunijuurekset. Lapset (rajoittuneita/nirsoja kun ovat) söivät pelkkiä rosmariiniperunoita ja mä "sain" parempia herkkuja porkkanaa, lanttua, punajuurta, paprikaa - NAMS.

VIIKON KAPPALE: Hieno video ja jotenkin niin koskettava biisi.  

VIIKON ONNISTUMINEN: Tein maailman herkullisinta porkkanasosekeittoa - ohje mainiolta "NAINELTA TALOSSA". Toi ruohosipulituorejuuston maku on just sopivan mieto ja pehmeä keittoon, se pehmeä maku on JUURI se juttu. Keitto on oikeasti taivaallista lasten(kin) mielestä!

VIIKON YSTÄVÄ: Näitä oli niin monta. Kiitollisena....kaikki tapaamiset tekivät masulle ja sielulle hyvää.

VIIKON TUNNETILA: Väsynyt.

Valoa kohti kuitenkin mennään- tavalla tai toisella! Valoisaa marraskuuta!

4 kommenttia :

 1. Toivottavasti se kivireki kevenee pian!!
  Oranssi käy sinulle hyvin. Se näyttää tosi energiseltä.

  VastaaPoista
 2. Voimia tähän viikkoon!!!!!
  Viikonloppuna kuulin tän kappaleen työmatkoilla useampaan kertaan. Ihana kappale, kauniit sanat, tykkään!

  VastaaPoista
 3. Väistyisipä väsymys nyt marraskuussa. Vaikka marraskuu taitaa olla yleisesti aika väsy kuukausi... Minulle ainakin.
  Oranssi näyttää hyvältä. Minulla on kokemusta lasten riehumisista ja ovien siirtymisistä. Saranat ovat niin heikkoja nykyisin!

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis jakku. Selkeästi tällainen syksyyn sopiva, kun antaa väriä tähän synkkään aikaan. Minusta on hienoa, että löydät aina jotain positiivista vaikka olisi ankeaakin. Minullakin viime viikon tunnetila oli väsymys. Se taisi johtua kellojen kääntämisestä. Kaunista marraskuuta!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top