Weekly Report

maanantai 23. marraskuuta 2015

 Viikon varrelta poimittua:

- exän veli sekä hänen kihlattunsa, jotka veivät kuopuksen katsomaan Hifk-tappara matsia (kirjoitin tapparan pienellä vahingossa tarkoituksella :)). Parhautta.
- rakas isäni, joka selkänikamiaan, vetovoimanlakeja uhmaten vaihtoi sekä tyttärensä autoon talvirenkaat että vaihtoi auton palaneen lampun. Super parhautta! Kiitos, You rock, isi ja enemmänkin.
- äidin kanssa vietetty laatuaika. Äidit ovat tärkeitä siitä johtuen tai ehkä siitä huolimatta, että me tyttäret muistutamme heitä. Kiitos.
- kuuntelin joululauluja - KYLLÄ!
- äitiyden kultareunainen onnistumishetki ja highlight, josta jokainen äiti olisi ylpeä. Kuopus, joka on hetkellisesti vihainen isälleen, soittaa mulle itkien, pyytää minua soittamaan isälle ja sanomaan, että riita pitää sopia. Kun äiti ei käyttäydy toivotulla tavalla, vaan pyytää lasta sopimaan asian itse isän kanssa, äiti palkitaan t-viestillä, jossa lukee lyhyesti ja ytimekkäästi "mulkku!". Hulluinta on se, että poika ei edes tiennyt mitä "termi" tarkoittaa, ja se hänelle myöhemmin selvennetiin by Mama Sutkautuksia. Äityden huippuhetkiä ovat tällaiset hetket, ehdottomasti!      
- sellainen once in a lifetime "romanttinen komedia" -tyyppinen tilanne (siis ainakin mulle- koska harvemmin istun kahviloissa koska siihen EI ole aikaa). Sitä istuu kahvilassa ja sun katse tavoittaa ohi kulkevan söden miehen, ja silmämme  kohtaavat. Mies kääntää vaistomaisesti katseen pois minusta ja niin minäkin, vain ottaaksemme pian uuden katsekontaktin. Siinä sitten hetken aikaa katsomme toisiiimme, molemmat hymyilevät leveästi ja lämmin kutkutteleva olo leviää muhun...ja mies lipuu pois ja jatkaa kävelyään vielä kerran kääntyen minua katsomaan hymyillen. Ja sitten hän on mennyt. Mutta miten ihana pikkuhetki!? Hassua, miten pienestä sitä voi tulla hyvälle tuulelle.

Kokeilin takkia, jota EN ostanut (mutta kiva oli) merkki M&S

Kasvispizza pelastaa ruuanlaitolta- KYLLÄ söin


Kortti joka lähti eteenpäin

Valoa tulevaan viikkoon - enää kuukausi jouluun! Oho!
Oletko jo ostanut joululahjoja? Mulla on jemmassa muutama, lähinnä lapsille. :)

Viikon ajatus:  Ilo pitää meidät elossa. Iloa pitäisi vaalia, pitää siitä kiinni! Ilo on valo surussa, ilo on toivo.

10 kommenttia :

 1. Voi kun tuon ajatuksen muistaisi. Sulla on ollut hyvä viikko! Noin ne lapset elävät, äiti on se joka aina auttaa tai sitten on se juuri se minkä viestin sait. Tuota kyllä jatkuu.....
  Nautitaan lumisista päivistä niin kauan kunnes sateet vievät lumen pois. Vähän valoisampaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi ajatus on oikeasti maailman tärkein, ilo on sielun bensiiniä. Sen kun muistaisi, joka päivä!!

   Musta on jotenkin -anteeksi kun edes sanon- mutta koomista, että pienen suusta tulee tollaisia sanoja, joista ne ei tajua yhtään mitään! Ja sitten mietitään mitä termi tarkoittaa ja että, sitä ei tässä kodissa käytetä ;) Ei saisi nauraa ja silti (sisäisesti) naurattaa. Lapset imee sanavarastoa tuolta jostain niin PALJON....

   Toim. huom. Meillä ei käytetä sanaa mulkku. ;)

   Poista
 2. Ihana tuo katseiden kohtaaminen ♥ Tuollaiset piristävät ihan mielettömästi!
  Mulla ei ole vielä yhtään lahjaa hankittuna, mutta tiedän ainakin pari lahjaa lapsille (pitää enää hankkia ne). jotenkin en ole yhtään nyt joulumielellä - ehkä se tulee vielä kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No KYLLÄ piristää! Uskalias (??) katsekontakti mieheen selvin päin (!) kahvilassa (kerran elämässä) oli mulle iso askel- en ole sellaista koskaan tehnyt :)

   Mä sain joulusta otteen joululaulujen avulla. Ja jouluvaot ikkunoissa ja kynttiöitä poltan lähes joka ilta.

   Joulu tulee kun päästää irti...se on mun oppi :) Ja mähän tiedän nää jutut. Iso hali.

   Poista
 3. Voi... Älä ees puhu joululahjoista. En oo ehtiny ees miettii lahja-asioita :D
  Hyvä viikko sulla ollu. Mitä ny yhdestä "mulkusta" :D
  Hauskaa alkuviikkoo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjat jutut tulee sit kun tulee. Säkin oot tuuman ja toimen tyttö, joka pistää tuulemaan kun inspis tulee (jos tulee). Hauskuutta sinnekin (ei mulkkuja !!).

   Poista
 4. Ihastuttava tilanne tuo katseiden kohtaaminen :)
  Meillä tulee lahjojen osalta superhelppo joulu. Olemme pari joulua sitten sopineet, että sukulaisten kesken aikuisille ei osteta mitään. Miehelle saatan ostaa jotain, jos tulee joku hyvä idea mieleen. Esikoisella ja keskimmäisellä ei ollut täksi jouluksi yhtään tavaralahjatoivetta - siis sellaista joka olisi varaa toteuttaa. Pitkällisten keskustelujen jälkeen ainoaksi joululahjatoiveeksi jäi yö kylpylähotellissa. Toteutan mielelläni! Kuopus tietysti vikisi vieressä, että "mä haluun vielä Legoja".

  VastaaPoista
 5. Kyllä oli, ja niin harvinaista. Mä en yleensä kattele mitään ketään kun kiiruhdan kiireellä paikasta x paikkaan y. :)

  Ihanan helppoa teidän joulu joululahjojen suhteen. Meilläkään ei vaihdeta lahjoja aikuisten kesken, oikeastaan vain lapsia muistetaan. Tänä vuonna joululahjatoiveet ovat kovin puhelinpainoitteisia, koska entiset puhelit joko säröillä tai rikki. Let' s see mitä the pukki tuo ;)

  Kylpylähotelli on IHANA lahja. Ehkä maailman paras. Mulle kans.

  VastaaPoista
 6. Olen aloittanut lahjojen hankkimisen. Muistettavia on aika monta.
  Sinun romanttinen komediasi kuulosti aika ihanalta. Melkein lukijanakin jo alkoi tilanne jännittää ;). Tulisipa pian jatko-osa <3

  VastaaPoista
 7. Mä yleensä aloitan joululahjojen hankinnan HYVIN ajoissa, esim jo kesällä. Tänä vuonna olen siis aikataulusta myöhässä :)

  Mäkin jään odottamaan jatko-osaa, mutta realistina hiukan epäilen ;)
  Valoa viikkoon!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top