Äitinä on vaan joskus niin kovin vaikea nähdä......

tiistai 1. joulukuuta 2015

......näiden kaikkien pikku koti-insidenttien hienoa komediallista arvoa....

Kuvassa löytöni imuroinnin jälkeen. Kaikki tämä roina (sormiparisto, sukka x 3, talouspaperipalat, keksipaketin kuori, neft-pyssyn ammus, kirjekuori, johon on kirjoitettu outo koodi,  fudiskortti jne) LÖYTYI nojatuolien tai sohvan alta. Olen sanaton.

a) Miten ne sinne livahtivat?
b) Miksi roskat eivät menneet roskiin?
c) I might add. näillä esineillä ei ole mitään tekemistä minun kanssani. :D

9 kommenttia :

 1. Niin tuttua, ihan kun meiltä! ;)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että muillakin on joskus tällaista :D

   Poista
 2. Aarteisto!

  Meilläpä on ryömiviä sukkia. Kun tyhjennän koko kodin viikottaiseen pesutupapäivään ja tulen kotiin odottelemaan pyykkien pyörimistä, rötköttää joku punainen sukka keskellä lapsen huoneen lattiaa. Mistä se siihen tuli? Yleensä selitys on joku yliluonnolliselta haiskahtava hommeli...

  Ja sitä en tiedä, miksi roskat ei mene roskiin, koskaan. Toinen lapsi vaati viikonloppuna roskista omaan huoneeseensa. Mutta todellisuus oli se, ettei ollut lattiapinta-alaa, minne laittaa roskista. Sitten me päädyttiinkin vaan siivousprojektiin. Mikä ei taida loppua koskaan. ;)

  Mukavaa joulukuuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans miettinyt, että tämä on todellakin hyvin yliluonnollista ja outoa. Että pitäisikö ilmottautua johonkin paranormal-ohjelmaan ja ansaita maltaita? Eilen löysin lattialta kurkun viipaleita x 2 ja syödyn muffinsin kuoren? Olen varma,, että kyseessä, on joku kummajais alien!! Eihän kyseessä voi olla oma poikani, olen ne sen verran hyvin kasvattanut!!!! t. (Melko) täydellinen kasvattaja. (not)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin meilläkin. Fakta= harmillisesti = on vain hyväksyttävä. Tsemppiä meille!!

   Poista
 4. Juuri noin! :). Ja miten se onkaan, että sukkia on aina pariton määrä eikä niistä löydy yhtään paria keskenään :D

  VastaaPoista
 5. Kyllä se on tosi merkillistä mitä sieltä huonekalujen alta voikaan löytyä. Meillä pojat jo aikuisia ja siitä huolimatta tavaraa löytyy mitä merkillisimmistä paikoista.

  VastaaPoista
 6. Haha, meillä sama juttu! Jotkut (nimeltä maintisemattomat - hirween vaikea arvata) eivät muista roskiksen olemassa oloa...

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top