Aletärpit alehaukoille

sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Kuten tarkkasilmäisimmät ovat jo huomanneet, alet ovat jo kaikkialla. Fiksut penninvenyttäjät löytävät nyt talvisia releitä itselleen tai lapsilleen hyvillä alennuksilla. Koska mua ei saa ruuhkaisiin kauppakeskuksiin edes kilon paloina (kuin ehkä mielenhäiriössä), teen aleostoksia suurimmaksi osaksi netistä. Netistä tilaaminen on mielestäni helppoa ja stressitöntä, ja mikä parasta, jos tuote ei miellytä, sen saa palautettua.

Lienee aika perehtyä alennusmyyntien tarjontaan koska minäkin olen ollut jo kärppänä liikenteessä. Minähän olen tarkan markan tyttö, joka ei oikeastaan osta mitään normaalihintaisena. Miksi ihmeessä ostaisin? Tarjoushaukka säästää usein pitkän pennin ja jos/kun ylimääräistä jää, se laitetaan matkustamiseen.

Ohessa hillityn kokoinen vinkkilista;  mistä omasta mielestäni kannattaa tsekata alet?

Cosstores aloitti alet  ennen joulua. Esim perusneuleita olisi pilvin pimein  - jos niitä tarvitsisi. Minä  en - järki voitti. Yhden takin tilasin sovitukseen, saa nähdä meneekö palautukseen. Jotain kivaa tuossa takissa kuitenkin oli, toi väri on niin söpö! Pillifarkut ja tennarit/conssit seuraksi, voila!
100% villaa hinta 88 eur

Lindexiltä löytyy syksyn muotia ja alusvaatteita -50%. Tästä hameesta tykkäsin:
-50% ale. Hinta 29 eur

Olen jo alkusyksystä himoinnut Mangon pochoa ja nyt se on alessa- jee. Hetkessä sen shoppasin. Ei ollut yksinkertaisesti muuta vaihtoehtoa kuin ostaa taivaallinen säkki, jonka alle haluan haudata itseni, kunnes kevätaurinko houkuttelee minut esiin.H&M; aloitti alensa jo ennen joulua. Lasten perusvaatteita löytää (jos löytää), itse en löytänyt tänä vuonna mitään.

Bootz aloitti alensa 26.12. Todella laaja valikoima! Esim Marimekkoa löytyy edukkaasti. Myös kenkä/talvisaappaat saisi alesta, tsekkaa esim merkit Wonders, Clarks ja Billi bi.

Lempparikauppani IHANAIHANA & Other Stories aloitti alensa myös ennen joulua. Alessa olivat ilmeisesti kaupan oudoimmat rätit ja kummallisimmat värivalinnat. EN löytänyt mitään! Kuinka säästäväistä ja juuri siksi iloista!

Hyviä shoppailuja tai jos oikein hyvin käy- et löydä mitään (=pelkkää säästöä)!

2 kommenttia :

  1. Pakko olisi ponnistaa kaupoille alennusmyynteihin. Yhdellä lapsella ei ole mitään toppavaatetta eikä edes talvikenkiä. Ihan uskomatonta, että niille ei ole ollut vielä lainkaan tarvetta. Sen varaan tuskin uskallan laskea, että koko talven pärjäisi välikausikamalla ;) En tiedä jaksanko enää alkaa mitään etsimään itselleni, kun saan penskat vaatettua...

    VastaaPoista
  2. Nyt kun sanoit, toisen pojan toppahousut pitäisi hankkia. Talvikengät ostettiiin viime vuoden joulualesta.

    Joo ja onhan tämä uskomatonta, että vasta tässä vaiheessa tuli talvi ja pakkanen. Itsekin joutui ihan etsimällä etsimään varastosta talvisaappaat kun "alkutalvi" meni suurin piirtein tennareissa.

    Tsemppiä aleen!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top