Joulufiilis nousee

perjantai 18. joulukuuta 2015

Piipahdin eilen ystävän kanssa Itiksessä ja yllättäen sehän jo pursusi ihmisiä melkein yli äyräitten. Onneksi meillä oli niin paljon juteltavaa ja hyvää ruokaa (se vietnamilainen ravintola on oikeasti OK), ettei ihmispaljous harmittanut ollenkaan. Vaikka mulla on vielä joululahjoja ostamatta, keveästi sitä vain lipui tungoksisia käytäviä pitkin, vihelteli sisäisesti joululauluja ja poimi pudonneen nallen takaisin nuorelle omistajalleen hymyssä suin. Minä (hyvin usein) hosuliisa!

Taidan olla jossain oudossa psykoositilassa, koska olen yllättäen täysin rauhallinen ja vakuuttunut että kyllä tästä joulu tulee. Ihan varmasti tulee, ei epäillystäkään. Että tämä (mikä ikinä onkaan) on oikea historian reitti. Että vielä ehdin tehdä kaiken riittävän. Kaiken tarpeellisen. Että no worries. No problemos. Ja mitä en ehdi tai jaksa tehdä, sitä ei tarvita.

Eli tässä sitä ollaan, epätäydellisenä epävalmiina lähestyvän joulun edessä.  What's not to love? Lisää peliin rentoa jouluista fiilistä ja "kaikki menee hyvin"-asennetta. Ihanaa ja outoa. Onko tämä sitä kuuluisaa paljon puhuttua zeniä? Onko tämä juurikin sitä vai silkkaa harhaa?

t. Mahdollisesti (varauksellisesti) seestynyt ja henkistynyt (tai joulupsykoosissa) ELisa

Rentoa joulufiilistä kaikille, hössötys ja stressi minimiin!
Suukotelkaa hyvät ihmiset :D!


4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Sinä viisas. Samoilla jäljillä, vain noin 3 askelta jäljessä.

   Poista
 2. Kannattaa mitata lahjan tuomaa ilon aikaa. Riittääkö vielä viikoiksi. Vai? Kävin tänään Jumbossa klo 8. Ei ruuhkaa. Nautin niin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuosina joululahjat aikuisille ja itse asiassa myös pojille ovat olleet minimissä. Jotain pientä minimaalista sitä kuitenkin haluaa antaa..eleenä (ja vaikka aineettomana lahjana), koska ajatus on tärkein.

   Aamut ovat varmasti parhaita kauppakeskuksissa, du har rätt.
   Joulurauhaa.

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top